Ostale aktivnosti

17.10.2013.

POSTANI ČLAN

Regus - SAM koktel “Budućnost poslovanja je već stigla”

Saradnja kompanije Regus i Asocijacije sinoć je i zvanično najavljena tokom zajedničkog koktela, koji je održan u prostorijama kompanije Regus.

Koktel je obeležio svečano otvaranje novih poslovnih prostorija kompanije Regus, koje predstavljaju najnoviji koncept modernog poslovanja u Srbiji. Veliki broj gostiju imao je priliku da se bliže upozna sa savremenim kancelarijama i profesionalnim salama za sastanke.

Prisutnima se ispred kompanije Regus obratila regionalna menadžerka, Katerina Manou i poželela ugodnu dobrodošlicu. Predsednik SAM-a Milan Petrović se zahvalio kompaniji Regus koja je prepoznala Srpsku asocijacija menadžera kao kredibilnog partnera i najavio uspostavljanje poslovne saradnje.

 

Gospodin Petrović je izrazio veliko zadovoljstvo što će, po prvi put, poslovna javnost u Srbiji imati pristup modernom poslovnom prostoru širom sveta, gde god da se naši menadžeri nalaze. Svi zainteresovani članovi SAM-a biće u mogućnosti da koriste poslovne prostorije u Beogradu, kao i u 100 zemalja širom sveta, putem Regus Preferred Membership Card u trajanju od 12 meseci. Korišćenjem ove kartice, naši članovi ostvariće mnoge pogodnosti  u Beogradu, ali i u drugim zemljama sveta.

Ljubazno osoblje kompanije Regus je svim zainteresovanim gostima pokazalo izgled poslovnih prostorija i konferencijskih sala i detaljno ih uputila u pogodnosti korišćenja ovih prostorija. Nastavak večeri je protekao u izuzetnoj atmosferi i prijatnom druženju svih prisutnih.