Ostale aktivnosti

14.11.2013.

POSTANI ČLAN

PARTNERSHIP LAUNCH koktel – Srpska asocijacija menadžera, Fiat automobili Srbije i Autogarant

Srpska asocijacija menadžera (SAM), Fiat automobili Srbija i Autogarant, distributerska kuća iz Čačka obeležili su uspostavljanje saradnje i primopredajom ključeva FIAT 500L, izvršnoj direktorki SAM-a, Jeleni Bulatović, simbolično najavili početak promocije srpskog brenda u našoj asocijaciji.

U prijatnom ambijentu restorana Comunale, veliki broj članova i gostiju uživao je u odličnoj atmosferi na koktelu povodom uspostavljanja partnerstva naše tri kuće. 

Ispred kompanije FIAT automobili Srbija, obratio se komercijalni direktor kompanije Gerry Clark koji je izjavio da je "saradnja sa Srpskom asocijacijom menadžera jedno prirodno partnerstvo i da srpski menadžeri promovišu srpski brend". Kompanija FAS je na našim prostorima započela kampanju pod nazivom: „S ponosom proizvedeno u Srbiji", sa verom u Srbiju i po rečima g-dina Clark-a to nije samo fraza. Gospodin Clark je istakao da ta kompanija ima puno prostora za rast u Srbiji, kao i da je sa lansiranjem modela "500L", već dostigla 10 odsto učešća u na srpskom tržištu.

 

Predsednik Srpske asocijacije menadžera Milan Petrović zahvalio se gospodinu Rašku Kaplareviću iz Autogaranta na ukazanom poverenju i saradnji. On je naglasio da je siguran da će mnoge kompanije iz Srpske asocijacije menadžera voziti domaći proizvod i da će postati partneri Autogaranta i FAS-a.

O atmosferi sa događaja pogledajte ovde:

Tanjug: SAM promoviše srpski brend FIAT 500 L

Tanjug video