Aktivnosti

16.09.2021.

POSTANI ČLAN

Nov ciklus programa za preduzetnike - Mind Networking

Ne propustite nov ciklus SAM inicijative za preduzetnike sa tri vrhunska preduzetnika! Prijave su u toku!

Iskoristite priliku da čujete jedinstvene razvojne puteve i da u razgovoru sa našim uspešnim preduzetnicima i poslovnim ljudima, dobijete savet, inspiraciju ili odgovor na pitanja i izazove sa kojima se susrećete u poslovanju.

Nov ciklus vodiće tri nova člana SAMa sa bogatim iskustvom u preduzetničkim vodama. Veliko nam je zadovoljstvo da predstavimo Mind Leader-e:

Biljanu Jovanović, vlasnicu i generalnu direktorku Modne kuće Luna

Milu Litvinjenko, vlasnicu i direktorku kozmetičke kompanije AURA 

Dejana Ranđića, osnivača i generalnog direktora DNA Communications i ICT Hub-a i člana UO SAMa

Mind Networking vam pruža:

  • Sastanke u malim grupama koje vode iskusni preduzetnici
  • Mogućnost da u razgovoru sa iskusnim preduzetnicima, rešite različite izazove u poslovanju
  • Članovi SAM-a koji se prijave, prolaze kroz tri sastanka
  • Svaki sastanak vodi jedan od Mind Leader-a
  • Sastanci traju do 2h i održavaće se uživo u SAM-u
  • Ciklus se završava zajedničkim događajem za sve učesnike i Mind Leader-e
  • Mind Networking trajaće od oktobra do decembra

Upoznajte Mind Leader-e:

   Biljana Jovanović je vlasnica i generalna direktorka Modne kuće LUNA, koja tri decenije uspešno kreira autentičan srpski modni brend internacionalnog renomea - sinonim sofisticirane, ženske poslovne elegancije. Biljanina karijera predstavlja jedinstven primer preduzetničkog duha u izgradnji sopstvenog biznis modela, menadžerski originalnog u mnogim segmentima poslovanja. Danas je LUNA kompanija na više od 3000m2 najmodernije opremljenog proizvodnog i poslovnog prostora i sa preko 200 zaposlenih i još toliko podizvođača. Modna kuća „Luna“ danas izvozi više od 50% svog asortimana na tržišta regiona i EU.

 Mila Litvinjenko je vlasnica i direktorka kozmetičke kompanije AURA, njen osnivač i aktivan kreator poslovne politike ove kuće. Tokom 25 godina postojanja, AURA je postala lider u proizvodnji i distribuciji kozmetike na Balkanu i 100% je srpska robna marka i srpski proizvod sa sopstvenom distributivnom mrežom koja se uspešno nosi sa svetski poznatim brendovima iz svoje branše. Kao mala firma sa samo 11 radnika na početku poslovanja, Aura danas zapošljava više od 100 osoba, a njenih 700 različitih proizvoda distribuiraju se na preko 2500 prodajnih mesta u Srbiji i zemljama regiona.

 Dejan Ranđić je direktor agencije za integrisane marketinške komunikacije DNA Communications i osnivač i generalni direktor ICT Hub-a, centra za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacija. Poseduje dvadesetogodišnje iskustvo u oblasti marketinga, advertisinga i brandinga. Dejan je iskusni menadžer, preduzetnik i konsultant sa istorijom rada u oblasti inovacija, marketinga i reklamne industrije. Aktivan je kao konsultant i mentor u velikom broju inicijativa koje se tiču podsticaja i razvoja preduzetništva, inovacija i startup projekata.

Prijave traju  do ponedeljka, 27. septembra! Broj mesta je ograničen.

Prijavite se klikom ovde!