Aktivnosti

POSTANI ČLAN
NAJNOVIJE
16.09.2021.
Nov ciklus programa za preduzetnike - Mind Networking
Ne propustite nov ciklus SAM inicijative za preduzetnike sa tri vrhunska preduzetnika! Prijave su u toku!
Detaljnije
15.09.2021.
After Holiday Cocktail - prvo viđanje posle letnje pauze
Kao i svake godine posle letnje pauze, organizovan je After Holiday Cocktail za članove SAMa.
Detaljnije
13.09.2021.
Organizacioni dizajn i usvajanje principa - Zvezdan Horvat i Ivan Stefanović
Šta je organizacioni dizajn i kako se on kreira? Zašto je uvođenje organizacionog dizajna važno, koliki značaj ima za organizaciju i šta taj proces podrazumeva? Na ova pitanja, kao i mnoga druga vezana za temu od velikog značaja u poslovanju, odgovore i primere dali su Zvezdan Horvat, Professional Director for Central Europe, Adizes SEE, i Ivan Stefanović, Head of Strategic Programs Office, Hyperoptic Ltd, na predavanju „Organizacioni dizajn“, u okviru SAM Akademije održane 11. septembra u hotelu Hyatt.
Detaljnije
13.09.2021.
Zlatni Ambasador SAM-a - Željko Anđić, SAP
Tokom 15 godina koliko postoji, Srpska asocijacija menadžera gradila je renome zahvaljujući svojim članovima, posvećenim menadžerima koji svoje znanje i iskustvo nesebično dele sa drugima i na taj način kreiraju bolji privredni ambijent i nove lidere Srbije. SAM se ponosi što pod svojim okriljem ima brojne dugogodišnje članove koji su verni asocijaciji više od 10 godina zbog čega su stekli titulu Zlatnih Ambasadora. Jedan od njih je i Željko Anđić, Head of Services for South Eastern Europe, SAP.
Detaljnije
09.09.2021.
NAJAVLJUJEMO: Radni doručak – Poreske olakšice i podsticaji
Da li znate sve o poreskim olakšicama i podsticajima koje predviđaju Zakon o porezu na dohodak građana i Zakon o porezu na dobit pravnih lica?
Detaljnije
07.09.2021.
Kako postići uspeh kroz upravljanje sobom i ličnim razvojem - II mentorsko okupljanje
Drugo okupljanje učesnika VI generacije Mentorskog programa, održano je 6. septembra u hotelu Saint Ten.
Detaljnije
06.09.2021.
Korporativna kultura predstavlja ličnost i karakter jedne kompanije - Vladislav Lalić, Goodfaith
Šta je organizaciona kultura, koliki uticaj ima na transformaciju kompanije, koji su dobri globalni primeri i da li ih ima na domaćem tržištu, kako izgleda spoj dveju poslovnih kultura na različitom tržištu, objasnio je Vladislav Lalić, CEO&Partner, Goodfaith Strategic Advisory d.o.o, na predavanju „Organizational culture: Transformational model“ u okviru SAM Akademje.
Detaljnije
01.09.2021.
SAMo lično - Ljiljana Ristić, KPMG AAS
Šta znači rečenica "oči se smeju", saznajte od Ljiljane Ristić, Senior Manager, Accounting and Payroll Department u KPMG AAS.
Detaljnije
31.08.2021.
Organizaciona kultura – snaga dobrog primera - Vladislav Lalić, SAM Akademija
Posle kraće letnje pauze, SAM Akademija nastavlja sa predavanjima. Prvo predavanje u drugom semestru, u okviru modula "Organizational Culture & Design", održaće Vladislav Lalić, CEO, Goodfaith Strategic Advisory. Kao uvod, Vladislav je podelio svoje iskustvo sa prvog susreta sa vlasnikom Ikee, Ingvarom Kampradom. Tekst pročitajte u nastavku.
Detaljnije
30.08.2021.
SAMo lično - Dragana Milanović, Roberto Baressi
Zašto joj je odlazak u Meksiko jedna od najzanimljivijih avantura u životu, otkriva Dragana Milanović, direktorka Roberto Baressi-ja i SAM Mladi menadžer za 2020. godinu.
Detaljnije
27.08.2021.
Predstavljamo vam Zlatne ambasadore SAM-a- Maja Šahbaz MRICS
Tokom 15 godina koliko postoji, Srpska asocijacija menadžera gradila je renome zahvaljujući svojim članovima, posvećenim menadžerima koji svoje znanje i iskustvo nesebično dele sa drugima i na taj način kreiraju bolji privredni ambijent i nove lidere Srbije.
Detaljnije
26.08.2021.
SAMo lično - Milica Milanović, Nestlé
Zašto joj je Italija omiljena destinacija i koji je životni moto pokreće, odgovara Milica Milanović, Corporate Affairs Manager u kompaniji Nestlé za Srbiju, Crnu Goru i Severnu Makedoniju.
Detaljnije
26.08.2021.
SAMo lično - Sreten Savković, ABL Production
O oživljavanju čačanskog mita i offroad vožnji, pročitajte od Sretena Savkovića, Managing Directora u ABL Production.
Detaljnije
26.08.2021.
SAMo lično - Nebojša Mandić, AMSS
Kako izgleda kada slučajno upadneš u radio vezu saobraćajne policije i zašto je džudo više od sporta, odgovara Nebojša Mandić, direktor Sektora za komercijalne poslove u Auto-moto savezu Srbije.
Detaljnije
26.08.2021.
SAMo lično - Bojan Aleksić, Managing Director, Daikin
Zašto voli Beč i skijanje, odgovara Bojan Aleksić, Managing Director u kompaniji Daikin.
Detaljnije
26.08.2021.
SAMo lično - Damjan Babić, IvDam Process Control
Na čemu se zasniva orjentiring, saznajte od Damjana Babića, Head of Engineering Projects and Design u kompaniji IvDam Process Control.
Detaljnije
26.08.2021.
SAMo lično - Aleksandra Rakonjac, Puzzle Software
Za Aleksandru Rakonjac, Business Development Manager u Puzzle Software, uspon na Mojsijevu goru je nešto najveličanstvenije što je doživela.
Detaljnije