Aktivnosti

POSTANI ČLAN
NAJNOVIJE
07.04.2021.
Imajte veru u sebe - Mind Networking sa Draganom Popovićem, vlasnikom AIGO Business System-a
U okviru inicijative za preduzetnike Mind Networking, sastanak sa prvom grupom članova održao je Dragan Popović, vlasnik, AIGO Business System i član UO SAM-a.
Detaljnije
05.04.2021.
Korporativna strategija – Dragoljub Damljanović i Dragan Filipović
U godini jubileja, 15 godina postojanja, Srpska asocijacija menadžera pokrenula je SAM Akademiju. Prvo predavanje prvoj generaciji polaznika održali su Dragoljub Damljanović, predsednik SAM-a i Digital Grid Sales VP, Schneider Electric, i Dragan Filipović, CEO, Generali Osiguranje Srbija, koji je i partner SAM Akademije. SAM Akademija, kreirana prema najnovijim edukativnim trendovima iz oblasti menadžerske prakse, otvorena je aktuelnom temom „Corporate Strategy and Cross-Functional Interactions“ u okviru modula: Business Strategy & Operations.
Detaljnije
05.04.2021.
Prva generacija SAM Akademije počela je sa učenjem!
SAM Akademija koju je pokrenula Srpska asocijacija menadžera u godini kada obeležava 15. godina postojanja, upisala je prve polaznike i počela je sa radom u subotu, 3. aprila.
Detaljnije
02.04.2021.
Ask an Expert - Dragomir Kostić, generalni direktor, Atlantic Brands i član UO SAM-a
Gost formata "Ask an Expert" u petak, 9. aprila od 12h biće Dragomir Kostić, generalni direktor Atlantic Brands-a.
Detaljnije
01.04.2021.
Recept za lojalne zaposlene čini transparentnost, iskrenost i lični primer - Nebojša Matić po treći put u ulozi Mind Leadera!
Član UO SAM-a, Nebojša Matić i CEO, Mikroelektronika, održao je sastanak sa trećom grupom učesnika nove SAM inicijative za preduzetnike, Mind Networking.
Detaljnije
25.03.2021.
Podsticanje preduzetnika na inovativnost - drugi sastanak Nebojše Matića, CEO, Mikroelektronika u okviru Mind Networking inicijative za preduzetnike
Detaljnije
23.03.2021.
Svakodnevno usavršavanje i praćenje promena su ključ profesionalnog uspeha! - Dragan Filipović, CEO, Generali Srbija
Verujem da će naše iskustvo (Generalija) u upravljanju promenama i strateškoj transformaciji biti korisno polaznicima SAM Akademije i da će im učenje na primenama raznih poslovnih uspeha i neuspeha koje predavači budu nesebično podelili, pomoći da unaprede svoja znanja i veštine! - Dragan Filipović, CEO, Generali Srbija koja je partner SAM Akademije u svom autorskom tekstu govori o značaju kontinuiranog profesionalnog razvoja menadžera.
Detaljnije
19.03.2021.
ONLINE KONFERENCIJA BIZNIS U IZAZOVNIM VREMENIMA – GODINU DANA POSLE
Očuvanje zaposlenih treba da bude i dalje u prvom planu. Država treba da pomogne najugroženijim sektorima, ali i da se fokusira na mala i srednja preduzeća. Niko nije mogao da predvidi dužinu trajanja pandemije, banke su bile institucije koje su bile spremne i prve reagovale i pomogle da se očuva likvidnost kompanija, jer kada niste likvidni nema ni planiranja ni budžetiranja. Kompanije se razlikuju na one koje su spremno ušle u transformaciju poslovanja i one koje su pravile planove za  tri do šest meseci i zbog toga ostale u velikom problemu – deo je zaključaka online konferencije Biznis u izazovnim vremenima – Godinu dana posle, u organizaciji Srpske asocijacije menadžera.
Detaljnije
18.03.2021.
Nebojša Matić, vlasnik i CEO , Mikroelektronika – Održao prvi interaktivni sastanak u okviru SAM Programa Mind Networking
Detaljnije
15.03.2021.
Izazovi triatlona - kako postići uspeh na poslovnom, porodičnom i ličnom planu? – Marija Desivojević Cvetković na EKOF-u u Kragujevcu
Predavanje Marije Desivojević Cvetković, viši potpredsednik, strategija i razvoj, Delta Holding i član UO SAM-a, održano je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu u ponedeljak, 15. marta, u okviru SAM-ove inicijative ka mladima koja je pokrenuta prošle godine.
Detaljnije
15.03.2021.
Mind Networking počinje od srede, 17. marta
Četiri uspešna preduzetnika savetuju članove SAM-a!
Detaljnije
12.03.2021.
SAM Akademija - budite lideri 21. veka!
U godini jubileja, u kojoj obeležava 15 godina postojanja, Srpska asocijacija menadžera pokreće SAM Akademiju, koja će kroz sinergiju razmene iskustva, znanja i najboljih primera iz korporativne i preduzetničke prakse, doprineti razvoju i jačanju profesionalnih performansi pojedinaca koji će voditi poslovnu zajednicu u Srbiji u narednim godinama.
Detaljnije
12.03.2021.
SAM Online konferencija "Biznis u izazovnim vremenima - godinu dana posle"
Panel diskusija i retrospektiva biznisa i poslovanja poslednjih godinu dana!
Detaljnije
03.03.2021.
UPOZNAJTE 6. GENERACIJU MENTORSKOG PROGRAMA SRPSKE ASOCIJACIJE MENADŽERA
Detaljnije
25.02.2021.
Mind Networking - nova SAM inicijativa za preduzetnike
Iskoristite priliku da u razgovoru sa našim uspešnim preduzetnicima i poslovnim ljudima, dobijete savet, inspiraciju ili odgovor na pitanja i izazove sa kojima se susrećete u poslovanju.
Detaljnije
24.02.2021.
Održana XIV godišnja Skupština Srpske asocijacije menadžera
U izazovnoj godini koju je obeležila pandemija izazvana virusom Kovid-19 Srpska asocijacija menadžera pružala je aktivnu podršku članovima, nastavila da doprinosi unapređenju poslovnog okruženja i bude odgovoran partner državi i biznis zajednici u pronalaženju efikasnih rešenja za očuvanje poslovanja i zaposlenih, zaključeno je na 14. redovnoj godišnjoj Skupštini članova.
Detaljnije
19.02.2021.
Mentorska radionica za učesnike 6. generacije Mentorskog programa
Za mentore i mentije 6. generacije Mentorskog programa održana je prva radionica.
Detaljnije