Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  SAMPLE  ::  Aktivnosti  ::  SAMPLE učesnik programa Aks Me Anything

Aktivnosti

24. 03. 2014.

SAMPLE učesnik programa Aks Me Anything

Članovi SAMPLE već treći put učestvuju u programu Aks Me Anything, u organizaciji našeg partnera Nove Iskre, nudeći besplatne savete preduzetnim mladim ljudima.

U skladu sa svojom misijom da podrži mlade kreativce i inicijative iz polja dizajna, kreativnih industrija i preduzetništva, Nova Iskra je u junu 2012. predstavila sasvim novi format besplatnih, multidisciplinarnih stručnih konsultacija namenjenih širokom polju profesionalaca iz domena dizajna, IT-a, preduzetništva i srodnih oblasti.Radni stolovi Nove Iskre pretvoreni su u zasebne "kabine" u kojima su učesnici mogli neometano i besplatno da razgovaraju sa izabranim konsultantom tokom "svojih" 15 minuta.

Događaj je osmišljen tako da najviše pomogne onima koji rade na konkretnim projektima i/ili imaju konkretna pitanja iz domena dizajna, arhitekture, startupa, biznisa, art direkcije, komunikacijske strategije, brendinga, pravnih i administrativnih pitanja, intelektualne svojine, oblikovanja, proizvodnih procesa, osnivanja preduzeća i drugih relevantnih tema.

U četvrtak, 20. marta, učestvovao je Ivan Pribićević, Business Development Manager, kompanije TMS CEE i koordinator za članstvo SAMPLE-a.

Pre njega, na istom programu su učestvovali Veljko Vasić, CEO kompanije CreITive i Miro Antić, partner u kompaniji M2Communications i Tim lider SAMPLE-a.