Cirkularne migracije

Projekat “Cirkularne migracije” trajaće devet meseci i obuhvatiće istraživanje, sedam događaja na temu odliva mozgova kao i promovisanje plaćenih praksi za studente i promovisanje cirkularne migracije. Za sprovođenje ovog projekta, Švajcarska će pružiti ekspertsku i finansijsku podršku.
Za više informacija o švajcarskoj podršci u Srbiji, molimo vas posetite vebsajt Ambasade Švajcarske.

POSTANI ČLAN
NAJNOVIJE
08.10.2020.
Prilike za mlade u PwC, Srbija
PwC poziva sve zainteresovane mlade talente da se prijave za pozicije saradnika u odeljenju aktuarskih usluga i saradnika u odeljenju za savetovanje u oblasti direktnih poreza.
Detaljnije
05.10.2020.
Retail Management Traineeship - Delhaize Srbija
Retail management traineeship je Delhaiz-ov program za mlade talente u toku koga polaznici stiču znanja kroz niz posebno kreiranih treninga i praktičan rad na različitim pozicijama u okviru maloprodaje, a sa ciljem da po završetku programa preuzmu neku od rukovodećih pozicija u jednoj od njihovih Maxi, Mega Maxi, Tempo ili Shop&Go prodavnica.
Detaljnije
05.10.2020.
Find your place @ Delhaize
Delhaize Srbija otvara program namenjen mladim ljudima koji žele da svoje prve karijerne korake naprave u korporativnom okruženju velike internacionalne kompanije koja je lider u maloprodaji na našem tržištu. Cilj programa Find Your Place @Delhaize je da se polaznicima pruži neophodno znanje i iskustvo kako bi po završetku programa imali mogućnost da se priključe našem timu koji broji skoro 13.000 zaposlenih.
Detaljnije
01.10.2020.
Otvoren konkurs za poziciju asistenta u trading-u - Mercator-S
Detaljnije
25.09.2020.
Stručne prakse i projekti za mlade
Srpska asocijacija menadžera u okviru projekta na temu cirkularnih migracija i odliva mozgova iz Srbije koji sprovodi uz ekspertsku i finansijsku podršku Švajcarske, promoviše kompanije i njihove programe namenjene mladima.
Detaljnije
25.09.2020.
Uticaj cirkularnih migracija na tržište kadrova u Srbiji – SAM UPITNIK
Srpska asocijacija menadžera uz saradnju sa Vladom Švajcarske, pokreće projekat "Cirkularne migracije" usmeren ka podizanju svesti javnosti o odlivu mozgova iz Srbije.
Detaljnije
25.09.2020.
Karanović & Partners zapošljava - k/andidates program za pripravnik
Postati pripravnik u advokatskoj kancelariji je neverovatno iskustvo – to je svojevrsni prelazak sa učenja o zakonima na njihovu primenu. Naš program za pripravnike predstavlja prvi korak ka uspešnoj advokatskoj karijeri kakvu ste oduvek sanjali – kroz program dobićete neophodan trening i podršku, koji će vam pomoći da od talentovanog početnika prerastete u uspešnog pravnika.
Detaljnije
11.09.2020.
Otvoren konkurs Delta Holdinga za 9. generaciju programa Mladi lideri
Konkurs Delta Holdinga za 9. generaciju programa Mladi lideri otvoren je od 7. do 20. septembra u ponoć. Program Mladi lideri pokrenut je pre 8 godina sa željom da se mladim, obrazovanim ljudima bez iskustva pruži prilika da svoju karijeru započnu u jednoj od najuspešnijih kompanija na našim prostorima.
Detaljnije
10.02.2020.
Kreirajmo bolju budućnost mladih u Srbiji - u saradnji sa Švajcarskom
Srpska asocijacija menadžera uz saradnju sa Vladom Švajcarske, tokom 2020. godine, učestvovaće na projektu usmerenom ka podizanju svesti javnosti o odlivu mozgova iz Srbije.
Detaljnije