Biznis vesti

Saznajte najnovije vesti o SAM članovima i njihovim kompanijama.

POSTANI ČLAN
NAJNOVIJE
19.10.2020.
SAM potpisao protokol saradnje sa Ekonomskim fakultetom u Subotici - Univerzitet u Novom Sadu
Srpska asocijacija menadžera potpisala je protokol o saradnji sa Ekonomskim fakultetom u Subotici, Univerzitet u Novom Sadu. Protokol je potpisan u okviru projekta za Vladom Švajcarske na temu cirkularnih migracija.
Detaljnije
19.10.2020.
Kompanija MK Group pokreće Digitalnu akademiju za zaposlene
Kompanija MK Group u okviru programa razvoja talenata, podizanja kapaciteta i stalne edukacije zaposlenih, pokreće „Digitalnu akademiju” u okviru koje je pokrenut i projekat „Digitalni agronom“. Tokom devetomesečnog programa, najtalentovaniji stručnjaci iz MK Group sistema imaće priliku da unaprede agronomska znanja i menadžerske veštine, ali i da na praktičnim radionicama savladaju korišćenje programa koji su neophodni u radu jednom digitalnom agronomu.
Detaljnije
15.10.2020.
Pridruži se vodećoj ekipi u SAGA IT kompaniji
Detaljnije
09.10.2020.
Informacijski i društveni zahtevi pandemijske krize, iz AIGO ugla
AIGO je jedna od mnogobrojnih kompanija u svetu koje su najdirektnije angažovane u velikom globalnom preokretu sa kraja dvadesetog i početka dvadeset prvog veka: informatičkoj i komunikacionoj digitalnoj revoluciji. Ova ogromna promena, koja se odnosi na današnju civilizaciju i njenu organizaciju, posebno velike zahteve i izazove postavlja u celokupnoj privredi i njenom poslovanju. A u vremenima svetske pandemije virusa COVID-19, sve potrebe za digitalizacijom i informatičko-komunikacionom reorganizacijom su se samo povećale. U tom smislu, sistemski integratori – među kojima se nalazi i kompanija AIGO – imali su samo još više posla. Kako onog poslovno odgovornog, tako i onog društveno odgovornog.
Detaljnije
08.10.2020.
Prilike za mlade u PwC, Srbija
PwC poziva sve zainteresovane mlade talente da se prijave za pozicije saradnika u odeljenju aktuarskih usluga i saradnika u odeljenju za savetovanje u oblasti direktnih poreza.
Detaljnije
08.10.2020.
U Atlantic Grupi završena je prva faza projekta - Business Process Redesign
U sklopu jednog od strateških prioriteta poslovanja Atlantic Grupe je i poboljšanje poslovanja, tako da je u proteklom periodu i pored svih izazova usled pandemije corona virusa, sprovedena i završena prva faza BPR projekta koji se bavi redizajnom poslovnih procesa, a kome je cilj da ujednači poslovne procese u proizvodnim i distributivnim kompanijama prema modelu najboljih poslovnih praksi.
Detaljnije
05.10.2020.
Globalni volonterski dani - DHL Global Forwarding d.o.o.
DHL Global Forwarding d.o.o. kao deo DPDHL grupacije, godinama razvija brigu o lokalnoj zajednici kroz negovanje altruizma i aktivizma, uzimajući učešće u različitim akcijama pomoći.
Detaljnije
05.10.2020.
Retail Management Traineeship - Delhaize Srbija
Retail management traineeship je Delhaiz-ov program za mlade talente u toku koga polaznici stiču znanja kroz niz posebno kreiranih treninga i praktičan rad na različitim pozicijama u okviru maloprodaje, a sa ciljem da po završetku programa preuzmu neku od rukovodećih pozicija u jednoj od njihovih Maxi, Mega Maxi, Tempo ili Shop&Go prodavnica.
Detaljnije
05.10.2020.
Find your place @ Delhaize
Delhaize Srbija otvara program namenjen mladim ljudima koji žele da svoje prve karijerne korake naprave u korporativnom okruženju velike internacionalne kompanije koja je lider u maloprodaji na našem tržištu. Cilj programa Find Your Place @Delhaize je da se polaznicima pruži neophodno znanje i iskustvo kako bi po završetku programa imali mogućnost da se priključe našem timu koji broji skoro 13.000 zaposlenih.
Detaljnije
02.10.2020.
Atlantic Grupa pomaže u borbi protiv pandemije
Atlantic Grupa oduvek vodi računa o zajednici u kojoj živimo, ponašajući se na mnogo načina kao društveno odgovorna kompanija. Kriza uslovljena pandemijom virusa COVID-19 u širem okruženju nije uticala da se to promeni, osim na način da dodatno pojačamo naše napore da pomognemo okruženju.
Detaljnije
01.10.2020.
Otvoren konkurs za poziciju asistenta u trading-u - Mercator-S
Detaljnije
01.10.2020.
Gorenje G·Force Free bežični usisivač osvojio prestižnu Red Dot nagradu
Inovativni Gorenje G·Force Free SuperPower 2u1 bežični usisavač osvojio je ovogodišnju Red Dot nagradu za vrhunski dizajn proizvoda. Gorenje je jedan od retkih svetskih brendova iz 60 zemalja koji su imali čast da osvoje ovu prestižnu nagradu. Kompanija Gorenje je do sada osvajala Red Dot nagrade za dizajn aparata bele tehnike i uređaja za grejanje, a ove godine je po prvi put za najbolji dizajn nagrađen Gorenje mali kućni aparat.
Detaljnije
01.10.2020.
POČETAK PROJEKTA „POSLOVNA INKLUZIJA“ – UKLJUČI SE!
Putem pružanja besplatnog programa za procenu, fokusiranog na snage i potencijale, i organizacijom radionica usmerenih na sticanje dodatnih veština i znanja učesnika projekta, ovaj program promoviše ravnopravnost pri zapošljavanju i doprinosi zapošljivosti učesnicima u programima ovog projekta.
Detaljnije
28.09.2020.
Specijalna ponuda samo za članove SAM-a , regionalni online PwC Mini MBA program za Jugoistočnu Evropu
Detaljnije
25.09.2020.
Stručne prakse i projekti za mlade
Srpska asocijacija menadžera u okviru projekta na temu cirkularnih migracija i odliva mozgova iz Srbije koji sprovodi uz ekspertsku i finansijsku podršku Švajcarske, promoviše kompanije i njihove programe namenjene mladima.
Detaljnije
25.09.2020.
Karanović & Partners zapošljava - k/andidates program za pripravnik
Postati pripravnik u advokatskoj kancelariji je neverovatno iskustvo – to je svojevrsni prelazak sa učenja o zakonima na njihovu primenu. Naš program za pripravnike predstavlja prvi korak ka uspešnoj advokatskoj karijeri kakvu ste oduvek sanjali – kroz program dobićete neophodan trening i podršku, koji će vam pomoći da od talentovanog početnika prerastete u uspešnog pravnika.
Detaljnije
11.09.2020.
Otvoren konkurs Delta Holdinga za 9. generaciju programa Mladi lideri
Konkurs Delta Holdinga za 9. generaciju programa Mladi lideri otvoren je od 7. do 20. septembra u ponoć. Program Mladi lideri pokrenut je pre 8 godina sa željom da se mladim, obrazovanim ljudima bez iskustva pruži prilika da svoju karijeru započnu u jednoj od najuspešnijih kompanija na našim prostorima.
Detaljnije