Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Saradnja sa institucijama  ::  Forum menadžera  ::  Veliki Forum Menadžera SAM - "Država kao menadžer"

Forum menadžera

Hotel Hyatt  |  01. 06. 2012.

Veliki Forum Menadžera SAM - "Država kao menadžer"

Srpska asocijacija održala XIV Veliki Forum Menadžera

U petak, 1. juna Srpska asocijacija menadžera je održala svoj XIV Veliki Forum Menadžera. Panelisti na Forumu bili su Kori Udovički, predsednica CEVES-a, Dragica Pilipović Chaffey, generalni direktor SBB-a, Rajko Mandić, generalni direktor PKB-a i Dragan Karanović, partner u advokatskoj kancelariji Karanović/Nikolić. Moderator je bio profesor Boris Begović, predsednik CLDS-a.

Forum je započeo pozdravnim obraćanjem izvršne direktorke i predsednice UO SAM Maje Piščević, koja se između ostalog zahvalila USAID Projektu za bolje uslove poslovanja uz čiju podršku je ovaj Forum realizovan, a zatim je dala reč moderatoru Borisu Begoviću. Panelsti su diskutovali na temu da li postoje razlike u upravljanju državnim, javnim preduzećima i privatnim, koji su to kriterijumi kojima se meri uspešnost jednih i drugih kompanija, na koji način menadžeri donose odluke i poslovne planove u javnim preduzećima i da li postoji razlika u ciljevima jednih i drugih. U diskusiju su se uključil i članovi SAM, i ostali prisutni menadžeri koji su izneli i svoja iskustva u upravljanju javnim i privatnim preduzećima.

Forumu je prisustvovalo preko 100 članova SAM i njihovih gostiju, kao i veliki broj predstavnika medija.

Video prilog sa Foruma na Live e-TV.

Veliki Forum Menadžera SAM - "Država kao menadžer"