Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Saradnja sa institucijama  ::  Forum menadžera  ::  IX VELIKI FORUM MENADŽERA SAM - Specijalni gost Jasna Matić

Forum menadžera

Hotel ZIRA  |  19. 04. 2011.

IX VELIKI FORUM MENADŽERA SAM - Specijalni gost Jasna Matić

U utorak, 19. aprila, Srpska asocijacija menadžera je održala svoj deveti Veliki Forum Menadžera za svoje članove i njihove goste.

Forum je započeo pozdravnim obraćanjem izvršne direktorke Maje Piščević, koja je pored novosti iz SAM, izvestila i o pokretanju SAM Akademije, pod čijim okriljem će biit organizovati treninzi za članove SAM.

Tema ovog Foruma je bila "Čuvanje i zaštita informacija poslovnih subjekata u savremenom poslovnom okruženju", koju su zajednički obradile kompanije Micros Group i Orion telekom. Prisutni su imali prilike da se kroz obraćanja Milke Tomić, Branka Matejić iz Micros Group, kao i kroz zanimljivu prezentaciju Slobe Popovića iz Orion Telekoma upoznaju sa inovativnim rešenjima koja omogućavaju maksimalnu bezbednost podataka korisnika.

Nakon prezentacija, prisutnima se obratila Jasna Matić, državna sekretarka u Ministarstvu kuluture, informisanja i informatičkog društva, specijlna gošća ovog Foruma. Jasna Matić se dotakla i aktuelnih tema kao što je upad hakera zvanični sajt Odeljenja za borbu protiv visokotehnološkog kriminala Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. Nakon toga, predstavnici domaćina Foruma, Slobodan Đinović, generalni direktor Orion Telekoma i Branko Matejić, CEO Micros Groupa, učestvovali su u panel diskusiji sa specijalnom gošćom i Radojkom Nikolić, glavnim i odgovornim urednikom Magazina Biznis.

Diskusija sa specijalnim gostom i domaćiima je nastavljena i tokom koktela koji je bio organizovan za sve prisutne. 

Medijski prijatelj: Magazin Biznis

Press clipping ljubaznošću Ninamedia: