Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Profesionalni razvoj  ::  SAM Predavanja  ::  Aleksandar Đorđević sa članovima Srpske asocijacije menadžera

SAM Predavanja

Riznica vina  |  07. 11. 2013.

Aleksandar Đorđević sa članovima Srpske asocijacije menadžera

Srpska asocijacija menadžera organizovala je 7. novembra druženje menadžera sa košarkašem Aleksandrom Sašom Đorđevićem u Riznici vina u Beogradu.

Naš legendarni košarkaš Aleksandar Saša Đorđević je u sjajnoj atmosferi proveo veče u društvu članova SAM i prisutnim menadžerima izneo svoju ličnu priču i filozofiju rada i uspeha. U opuštenom razgovoru sa predsednikom SAM-a Milanom Petrovićem, Saša Đorđević je govorio o najvažnijim stvarima iz karijere igrača i trenera, ali sa posebnim osvrtom na paralelu lidera u sportu i biznisu. Pored slikovitih priča koje su činile jedan nezaboravan period tokom njegove košarkaške karijere, Saša je objasnio u čemu leži snaga jednog jakog i uspešnog čoveka, i koliko je bitno ostati svoj nakon ostvarenog velikog uspeha. Posebno je istakao da "je najbolji igrač u svakom timu ne onaj koji postiže najviše poena, već onaj koji je spreman da doda loptu".

Veliki broj prisutnih članova imalo je priliku da postavlja pitanja i učestvuje u interaktivnoj komunikaciji sa našim gostom, uživajući u dobrom vinu. 

Zahvaljujemo se vinariji Riznici vina za lep ambijent i odabir odličnih vina, firmi Inovations na tehničkoj podršci, kao i porodičnoj kompaniji "Zlatiborac" za prirodne i tradicionalne ukuse u kojima su članovi uživali tokom vinske večeri. Zlatiborac ukusi

Fotografije sa događaja pogledajte na ovom linku

Članak u Market Network magazinu

 

 

Veče sa Sašom Đorđevićem