Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Profesionalni razvoj  ::  SAM Predavanja  ::  SAM, Poslodavac i SIEPA - prezentacija o bespovratinim sredstvima za izvoznike

SAM Predavanja

29. 03. 2013.

SAM, Poslodavac i SIEPA - prezentacija o bespovratinim sredstvima za izvoznike

U petak, 29. marta Srpska asocijacija menadžera je organizovala zajedničku prezentaciju sa Udruženjem Poslodavac i Agencijom za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA), a na temu bespovratnih finansijskih sredstava namenjenih izvoznicima.

U cilju jačanja međunarodne konkurentnosti srpske privrede, SIEPA već osmu godinu zaredom dodeljuje bespovratna finansijska sredstava za finansiranje aktivnosti koje doprinose povećanju izvoza iz Republike Srbije. Ovi finansijski podsticaji su namenjeni izvoznicima, kao i poslovnim udruženjima. Do sada je objavljeno trinaest poziva i sredstva su odobrena za više od 1,400 privrednih subjekata odnosno dodeljeno je oko 544 miliona dinara.

Predstavnici SIEPA-e su sve prisutne članove SAM-a i Poslodavca uputili u uslove i način prijavljivanja za Program podsticanja konkurentnosti i izvoza, i dali su im korisne savete kako da pristupe ovom programu.

Za više informacija o ovom programu pogledajte prezentaciju sa ovog događaja, i posetite web sajt http://siepa.gov.rs/sr/

 

SAM Teniska liga 2012
Prezentacija o bespovratinim sredstvima za izvoznike