Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Profesionalni razvoj  ::  SAM Predavanja  ::  BOSS i Ašok Murti za članove SAM

SAM Predavanja

16. 10. 2012.

BOSS i Ašok Murti za članove SAM

Druženje članova SAM sa Ašokom Murtijem i Movem Fashion-om

Šta je imidžing, koje poruke se prenose stilom oblačenja, kako se obući za poslovni sastanak, a kako za neformalno druženje sa prijateljima teme su o kojima je 16. oktobra u Boss Store prodavnici u Beogradu, članovima Srpske asocijacije menadžera pričao Ašok Murti, poznati stilista.

Kultura poslovnog oblačenja, tzv imidžing jedna od novih i najdinamičnijih oblasti kada se govori o stajlingu. Ašok Murti je u okviru predavanja „Kako do ličnog imidža", objasnio da imidžing nije samo moda već vrsta neverbalne komunikacije. Mada u bukvalnom prevodu sa engleskog jezika znači slika, imidž zapravo predstavlja skup svih naših karakteristika, utisak koji ostavljamo na druge ljude. On podrazumeva sve osim artikulisanog govora. Imidž je često jači i značajniji od onog što govorimo, definiše nas kao individue i dolazi pre izgovorene reči.

„Kada kreativno shvatimo odeću, ona prestaje da nosi nas i mi počinjemo da nosimo nju", poručuje Murti.

Nakon predavanja, prisutni članovi su nastavili druženje na koktelu u organizaciji Movem Fashion-a gde su imali priliku da  da uživaju u vinima Antica i Cabernet Sauvignon od Roxanich-a iz hedonističkog kluba Terradivina.

Fotografije sa ovog događaja možete pogledati u našoj galeriji. Video prilog možete pogledati putem ovog linka

Zahvaljujemo se timu Leo Burnett, i ITTV/Live E-Tv na kontinuiranoj podršci SAM aktivnostima.

 

BOSS i Ašok Murti za članove SAM
HUGO BOSS i AŠOK MURTY za Članove SAM