Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Profesionalni razvoj  ::  SAM Predavanja  ::  Predavanje Edward Matti - Business Benefits to building a Differentiated Customer Experience

SAM Predavanja

09. 05. 2017.

Predavanje Edward Matti - Business Benefits to building a Differentiated Customer Experience

U organizaciji SAM-a i Gi Group održano je predavanje Edwarda Matti-ja lidera sa 20 godina iskustva u oblasti razvoja ljudskih resursa, prodaje i finansijskih usluga

Edward Matti je Managing Partner firme CCM Consultancy koji je svoju karijeru posvetio razvoju ljudskih resursa, prodaje i finansijskih usluga, dokazujući svoju sposobnost u vođenju timova, motivaciji zaposlenih i podizanju njihove svesti o veštinama efektivne komunikacije i posvećenosti u realizaciji individualnih i timskih uspeha.

Pre nego što se preselio u Dubai, Edward je bio Regionalni direktor najveće firme za finansijsko planiranje u Kanadi. Dobitnik je nekoliko nagrada za izuzetna postignuća na poziciji Regionalnog menadžera.

Trenutno se bavi treninzima u oblasti razvoja i motivaciji zaposlenih kao i suštinom liderstva.

Na današnjem predavanju sa članovima SAM-a podelio je svoja iskustva stečena višegodišnjim radom i istraživanjima zadovoljstva korisnika usluga kao i načinima na koje kompanije prevazilaze izazove i obezbeđuju zadovoljstvo i lojalnost klijenata.

Zahvaljujemo se Gi Group-i i Olgi Svobodi na mogućnosti da čujemo ovo sjajno predavanje. 

Edward Matti - Business Benefits to building a Differentiated Customer Experience