Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Profesionalni razvoj  ::  SAM Predavanja  ::  John Dalton - Influence and Impression Management: How to make a distinctive difference

SAM Predavanja

17. 03. 2017.

John Dalton - Influence and Impression Management: How to make a distinctive difference

Represent Communications i Srpska asocijacija menadžera organizovali su predavanje Džona Daltona, direktora londonske škole za PR - LSPR

Džon Dalton je predavač sa više od 23 godine internacionalnog poslovnog  iskustva. Poreklom je iz Velike Britanije ali je svoja znanja i veštine sticao širom sveta – od Rusije, Belorusije, Poljske, Češke, zatim širom zemalja bivše Jugoslavije, do Bugarske, Sirije, Gruzije, Jordana, Turske, Malezije, Indije. Poseduje značajno iskustvo u oblasti kriznog menadžmenta, bio je konsultant i trener u NGO sektoru, internacionalnim i obrazovnim organizacijama širom sveta, kao i konsultant ministara u Vladi Velike Britanije.  Radio je sa velikim brojem generalnih direktora i ambasadora pripremajući ih i trenirajući za javne nastupe, unapređujući njihove veštine komunikacije i razvijajući njihov imidž u javnosti (Personal Brend).

Osnivač je Londoske škole za odnose s javnošću.

Današnjem predavanju prisustvovalo je oko pedeset članova SAM-a koji su imali ekskluzivnu priliku da čuju njegove stavove o tome kako se gradi lični brend, koliko je prvi utisak važan, na šta treba obratiti pažnju prilikom građenja sopstvene reputacije, te kako se ona odražava na privatni život i poslovanje. Džon je ukazao na moguće rizike, ali prvenstveno na benefite koji dolaze kao posledica rada na građenju sopstvenog imidža i reputacije u javnosti. 

Neki od saveta koje smo danas čuli bili su:

  • "First impressions matter"
  • "You need to make people at the end of the meeting feeling better then when you started the meeting"
  • "Being authentical is critical"
  • "Style over substance never works"
  • "Competence without warmth is terrible combination"
  • "Facts tell, stories sell"
  • "Always strive for prestige over dominance"

Za sve one koji nisu bili u prilici da budu danas sa nama, zahvaljujući timu Represent Communications, prvi deo predavanja emitovan je direktno putem SAM i Represent Communications Facebook kanala.

Zahvaljujemo se Bori Miljanoviću i timu agencije Represent Communications na realizaciji ovog predavanja. 

 

 

John Dalton - Influence and Impression Management: How to make a distinctive difference