Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Profesionalni razvoj  ::  SAM Predavanja  ::  Showcase trening "Optimizacija procesa proizvodnje i postizanje maksimalnih rezultata"

SAM Predavanja

15. 03. 2017.

Showcase trening "Optimizacija procesa proizvodnje i postizanje maksimalnih rezultata"

Saša Ljuboja (Business Excellence Group) i Boris Ilić (Grand Motors) članovima SAM-a predstavili su konkretne načine za optimizaciju i uštedu u proizvodnji

Showcase trening "Optimizacija procesa proizvodnje i postizanje maksimalnih rezultata" odražan je u sredu 15. marta 2017. u organizaciji SAM-a i Business Excellence Group.

Trening su vodili: Boris Ilić, GM Deputy, CFO, HR & IT u kompaniji Grand Motors i Saša Ljuboja, CEO/Managing Partner u Business Excellence Group.

Ovaj trening namenjen je prvenstveno najvišim menadžerima kompanija odgovornim za proizvodnju, direktorima proizvodnje i/ili generalnim direktorima proizvodnih kompanija.

Regularno trajanje treninga je 2 dana, uz mogućnost potpunog prilagođavanja programa i pratećih dokumenata proizvodnom procesu klijenta. Na taj način se postiže pun efekat poslovne simulacije, sa konkretnim rezultatima koji su trenutno primenljivi u praksi i u realnom proizvodnom procesu mogu značajno doprineti smanjenju troškova proizvodnje, odnosno povećanju profita.

Za potrebe članova SAM-a pripremljena je skraćena verzija koja obuhvata prolazak kroz jednu godinu poslovanja i proizvodnje, u kojoj se mogu videti konkretni načini za optimizaciju i uštedu u proizvodnji. 

Dodatne informacije o treningu Production Management nalaze se u prilogu.

Showcase training Business Excellence Group