Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Profesionalni razvoj  ::  SAM Predavanja  ::  SAM druženje sa Tim Kalenom sa Oxfordskog Univerziteta

SAM Predavanja

28. 03. 2014.

SAM druženje sa Tim Kalenom sa Oxfordskog Univerziteta

U petak 28. marta u prostorijama Srpske asocijacije menadžera, organizovali smo druženje sa PwC akademijom i tom prilikom ugostili profesora sa Oksfordskog univerziteta Tima Kalena koji je članovima SAM-a održao predavanje na temu „The Importance of Corporate Values to Compete Globally and Build a Reputation”

Tim Kalen je sve prisutne bliže upoznao sa temom dobre reputacije i koliko nam je ona neophodna u poslovnom svetu danas i isto tako istakao da to ne predstavlja nikakav luksuz. Svojim velikim internacionalnim iskustvom preneo nam je primere iz praksi koji na najbolji način oslikavaju značaj zaštite kompanija putem samoocenjivanja i uspostavljanja korporativnih etičkih kodeksa, i takođe naveo šta se dešava kada stvari ne krenu svojim planiranim tokom i na koji način se reputacija izgubi.


Ovim putem se zahvaljujemo Miru Smoloviću, Lideru PwC akademije, na sjajnoj prilici i podršci za realizaciju gostovanja profesora Tima Kalena koji je članovima SAM-a održao besplatno predavanje.

 

 

SAM and PwC's Academy - Afternoon with Tim Cullen from Oxford University