Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Profesionalni razvoj  ::  MenProSAM  ::  Aktivnosti  ::  Okupljanje učesnika Mentorskog programa Srpske asocijacije menadzera (MenProSAM)

Aktivnosti

02. 12. 2015.

Okupljanje učesnika Mentorskog programa Srpske asocijacije menadzera (MenProSAM)

U sredu, 2. decembra 2015. godine, u restoranu Comunale, okupili su se učesnici Mentorskog programa Srpske asocijacije menadžera (MenProSAM). Mentori i mentiji iz članstva SAM-a, u neformalnoj i izuzetno pozitivnoj atmosferi, podelili su svoja iskustva iz zajedničkog rada u prethodnih 6 meseci.

Sjajne priče i utisci članova, učesnika na programu, još jednom su nam pokazali da radimo prave i velike stvari. MenProSAM predstavlja jedan od najboljih programa asocijacije za profesionalni i lični razvoj članova i veliko je zadovoljstvo bilo prisustvovati ovom okupljanju u sredu i slušati sve te priče o radu, druženju i napretku koji su naši mladi članovi ostvarili.

Na događaju su predstavljeni i planovi za razvoj programa naredne godine, koji će trajati godinu dana i nuditi nove benefite učenicima i mogućnosti za njihov razvoj.

Nakon radnog dela, organizovan je koktel na kojem su se pridružili i drugi članovi asocijacije, zainteresovani za program. Moderator radnog dela ovog događaja bio je naš član Dušan Basalo, koji je ujedno sa svojom kompanijom Atria Group SEE – partner MenProSAM programa.

Više o programu možete videti ovde.

Wrap UP - koktel, restoran Comunale