Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Profesionalni razvoj  ::  SAM Exclusive  ::  Analyzing critical productivity & Sucess factors of companies – Klaus Kummel

SAM Exclusive

04. 10. 2017.

Analyzing critical productivity & Sucess factors of companies – Klaus Kummel

U organiziji Srpske asocijacije menadžera i kompanije Great Sales Force, direktor ove kompanije, gospodin Klaus Kümmel, održao je predavanje pod nazivom „Analyzing Critical Productivity & Sucess factors of Companies“.

Članovima Srpske asocijacije menadžera predstavljen je mehanizam Great Sales Force Survey  sa kojim se efikasno analiziraju i procenjuju faktori jedne prodajne organizacije. Tokom predavanja koje se pretvorilo u aktivnu diskusiju sa prisutnima, gospodin Klaus Kümmel, detaljno je izneo način funkcionisanja programa kroz primere iz prakse.

Great Sales Force Survey je istraživanje stanja, stavova, raspoloženja, načina razmišljanja i faktora, koji limitiraju ljude u prodaji. Rezultat GSFS pruža jedinstvenu mogućnost, da se na jednostavan i direktan način „opipa puls“ jedne prodajne organizacije. Rezultati omogućavaju da se se brzo i efikasno donesu mere, koje i do 40% mogu da povećaju prodajne rezultate kompanije.

U današnje vreme žestoke i globalne konkurencije se firme trude da iskoriste sve potencijale, koji im stoje na raspolaganju. Jedan od najvažnijih, a istovremeno i najmanje iskorišćenih potencijala je ljudski faktor.

Ovo istraživanje je anonimno, jednostavno za ispunjavanje (onlajn) i ne uzima mnogo vremena zaposlenima. 

Great Sales Force Survey je izvanredan alat za rukovodioce, direktore prodaje, ljude, koji vode timove u prodaji i vlasnike firmi.

Zahvaljujemo se gdinu Klausu na inicijativi I gostovanju.

Analyzing Critical Productivity & Success Factors of Companies