Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Profesionalni razvoj  ::  SAM Radni doručak  ::  Berlitz škola - Како držati uspešne prezentacije na engleskom jeziku?

SAM Radni doručak

31. 05. 2017.

Berlitz škola - Како držati uspešne prezentacije na engleskom jeziku?

Berlitz škola stranih jezika održala je Radni doručak za članove SAM-a na temu kako unaprediti veštine prezentacije na engleskom jeziku kroz vežbu i aktivnu upotrebu

Instruktori Uroš Tadić i Mirza Pašanović predstavili su članovima kako najlakše usvojiti reči, fraze i tehnike koje su neophodne za održavanje uspešne prezentacije.

Članovi su imali priliku da nauče, a kasnije i primene:

  • Kako kreirati plan prezentacije, predstaviti sebe i prezentaciju
  • Kako posebnim frazama otvoriti prezentaciju, skrenuti pažnju publike na suštinu i zatvoriti prezentaciju
  • Kako predstaviti sadržaj na što koncizniji i jasniji način
  • Kako ispričati kratku priču i opišete događaj
  • Kako uključiti publiku u prezentaciju
  • Kako otvoriti i voditi sesiju pitanja i odgovora publike

"Učesnici su kroz interaktivnu komunikaciju na engleskom jeziku uspešno usvojili izraze i vokabular za držanje prezentacija kao i strukturu samih prezentacija. Izrazi i vokabular su tokom treninga najpre prezentovani i kroz  konkretne situacije uvežbani što im je omogućilo da na samom kraju treninga  samostalno i samouvereno održe prezentacije", rekao je Uroš. 

Berlitz škola stranih jezika osnovana je 1878. godine u Americi. Berlitz danas ima preko 600 centara širom sveta u preko 80 zemalja sveta. Berlitz u Beogradu posluje već 12 godina u četiri različita centra. Berlitz se bavi podučavanjem stranih jezika i usluge pruža kako kompanijama tako i odraslima i deci. Kroz interaktivnu nastavu prilagođenu potrebama polaznika Berltz Vam približava ne samo željeni jezik već i društvenu i poslovnu kulturu. Berlitz se može pohvaliti bogatim portfoliom kljenata.

Nastava stranog jezika zasniva se na upotrebi Berlitz metode koja podrazumeva isključivu upotrebu ciljnog jezika, interaktivni pristup i stavlja akcenat na komunikaciju.

Radni dorucak:Kako držati uspešne prezentacije na engleskom jeziku - Berlitz