Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Profesionalni razvoj  ::  SAM Radni doručak  ::  Radni doručak sa predstavnicima kompanija AIGO Business System i Canon

SAM Radni doručak

17. 05. 2017.

Radni doručak sa predstavnicima kompanija AIGO Business System i Canon

Tema Radnog doručka bila je: EffectiveOffice Inovativni DMS pristup uređenju kancelarijskih procesa

U prostorijama Srpske asocijacije menadžera, danas je održan Radni doručak na temu „EffectiveOffice-a”, koji predstavlja inovativan pristup elektronskom upravljanju dokumentima u okviru svakodnevnog kancelarijskog poslovanja.

Gosti predavači Darko Minić, menadžer Outsourcing sektora iz kompanije AIGO Business System i Ademir Ćurtović, MPS Sales manager/BDM Canon CEE, predstavili su prisutnima sve specifičnosti i prednosti ovog koncepta, uz niz primera kako najjednostavnije i najoptimalnije unaprediti poslovno okruženje.

Govoreći o temi radnog doručka, Darko Minić, iz kompanije AIGO Business System, osvrnuo se na svakodnevnu problematiku poslovanja i činjenicu da su kompanije modernizovale brojne postupke, ali se rad s dokumentima izmenio tek neznatno.

„Istraživanja govore, da se za traženje dokumenata u proseku izgubi više od četiri sata nedeljno, što utiče na produktivnost svakog zaposlenog, a potom reflektuje i na efekte celokupnog poslovanja. Kreatori EffectiveOffice rešenja istražili su razloge i utvrdili u čemu je problem. Rešenja za rad s dokumentima treba da budu jednostavna i pristupačna i da mogu lako da se primene u okviru svih kompanija bez obzira na njenu veličinu i sferu poslovanja“.

Oslanjajući se na temu savremnog poslovanja, koje podrazumeva uređeno i transparentno radno okruženje, Darko Minić je takođe istakao sve funkcionalne prednosti i prilagodljivosti ovog sistema.

„EffectiveOffice omogućava povezivanje svih radnih mesta, uređaja i poslovnih dokumenata na jednom mestu; pretvaranje papirnih dokumenta u elektornski oblik; pristup dokumentima i na terenu pomoću mobilnih uređaja; bolju raspodelu i nadzor obrade dokumenata; veću produktivnost, niže troškove, siguran web pristup informacijama kompanije, poboljšano upravljanje poslovnim procesima, brže vreme odgovora i poboljšanje korisničkog servisa“.

Na predavanju su učesnicima pezentovani i konkretni koraci implementacije ovog sistema, sa idejom da se što vernije prikaže kompletan tok unapređenja kancelarijskih procesa.

Prisutnima se na kraju obratio Ademir Ćurtović, MPS Sales manager/BDM Canon CEE, koji je u kratkim crtama predstavio portfolio kompanije Canon, sa akcentom na EffectiveOffice rešenjima. Tom prilikom sa članovima SAM-a podelio je iskustva i praksu implementacije ovog proizvoda na tržištima regiona. Takođe, se osvrnuo na veliki potencijal ovog projekta na tržištu Srbije, na kojem je kompanija Canon eksluzivno pravo poverila ekspertima iz kompanije AIGO Business System. 

Zahvaljujemo se kompanijama Aigo Business System i Canon na sjajnom predavanju. 

Radni doručak sa predstavnicima kompanija AIGO Business System i Canon