Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Profesionalni razvoj  ::  Mastermind SAM  ::  Mastermind SAM je počeo

Mastermind SAM

21. 03. 2018.

Mastermind SAM je počeo

Radne grupe Edukovan SAM izabrala učesnike u prvom Mastermind programu.

Članovi komisije su  pri izboru polaznika, vodili računa da u grupi budu zastupljeni polaznici koji su različite starosne dobi, sa različim godinama iskustava, pažljivo su birane industrije delatnosti iz koje članovi dolaze, takođe u obzir je uzeta i rodna ravnopravnost, kao i godine koje je član proveo u SAM-u. Prednost pri izboru imali su kandidati  koji nisu ove godine uključeni, kao mentiji, u mentorski program, kako bi se i drugim članovima dala šansa da se uključe u nove formate u Asocijaciji.

Izabrani polaznici su:

  1. Dragana Milanović
  2. Ervin Pašanović
  3. Milutin Svirčev
  4. Nataša Pavlović Bujas
  5. Nikola Lazić
  6. Tamara Stančev

Simulaciju i prvi sastanak grupe vodile su Vesna Đukić, generalna direktorka BOŠ-a i članica UO SAM-a i Milica Pićurić, Executive coach, Mili Coaching co, članica SAM-a koja će voditi program Mastermind SAM.

Mastermind SAM je program napravljen po uzoru na Mastermind grupe kojim su se tokom istorije služili mnogi uspešni preduzetnici, od Billa Gatesa do Pata Flinna, kako bi unapredili svoje poslovanje i svoj lični razvoj.

Mastermind nudi kombinaciju brainstorminga, edukacije, jednake odgovornosti i podrške u grupnom okruženju kako bi vam se poboljšale poslovne i lične veštine. Mastermind pomaže svim članovima grupe ostvarivanje uspeha. Kroz grupni mastermind proces, prvo se kreira cilj, a zatim i plan da ostvarivanja. Članovi grupe pružaju podršku jedni drugima, kreativnim idejama i pomažu u mudrom donošenju odluka.