Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Profesionalni razvoj  ::  Mastermind SAM  ::  Mastermind SAM - novi program SAM-a namenjen preduzetnicima

Mastermind SAM

19. 02. 2018.

Mastermind SAM - novi program SAM-a namenjen preduzetnicima

Radna grupa EdukovanSAM vam predstavlja novi program MASTERMIND SAM, program napravljen po uzoru na Mastermind grupe kojim su se tokom istorije služili mnogi uspešni preduzetnici, od Billa Gatesa do Pata Flinna, kako bi unapredili svoje poslovanje i svoj lični razvoj.

Šta je Mastermind SAM?

Mastermind nudi kombinaciju brainstorminga, edukacije, jednake odgovornosti i podrške u grupnom okruženju kako bi vam se poboljšale poslovne i lične veštine. Mastermind pomaže svim članovima grupe ostvarivanje uspeha. Kroz grupni mastermind proces, prvo kreirate cilj, a zatim i plan da ga ostvarite. Članovi grupe vam pružaju podršku kreativnim idejama i pomažu u mudrom donošenju odluka.

Kome je namenjen Mastermind SAM?

Prvi ciklus Mastermind SAM je namenjen preduzetnicima SAM-a i trajaće od marta do juna 2018.

Ako ste preduzetnik koji može da pruži vrednost drugim članovima grupe i spremni ste da dajete i primate savete i ideje uz potpunu iskrenost i poštovanje kao i da prihvatate konstruktivne povratne informacije, prijavite se!

Kako se odvija Mastermind SAM?

  1. Predstavljanje programa i metodologije - 7. mart
  2. Izbor šest članova grupe
  3. Simulacija - 21. mart

Raspored sastanaka Mastermind grupe:

Učesnici grupe se sastaju svake druge nedelje, na radnim sastancima u trajanju od dva sata, u prostorijama SAM-a, u terminu od 9.30 do 11.30h:

  1. sastanak - 04. april
  2. sastanak - 18. april
  3. sastanak - 09. maj
  4. sastanak - 23. maj
  5. sastanak - 06. jun
  6. sastanak - 20. jun

Učešće u Mastermind SAM grupi zahteva posvećenost, vreme i energiju, ali vrednost i kvalitet diskusije, razmena iskustava i mnogi drugi uvidi koji se dobijaju u Mastermind grupi biće vredni vašeg utrošenog vremena.

Ovaj ciklus Mastermind SAM će voditi Milica Pićurić, Executive coach, Mili Coaching co, članica SAM-a. Milica je konsultant za razvoj lidera sa 20 godina poslovne karijere u SAD. Članica je i osnivač grupe Mastermind u Sjedinjenim Državama.

Ukoliko ste preduzetnik i želite da učestvujete u Mastermind SAM programu, prijavite se na office@sam.org.rs i dođite na uvodno predavanje koje će se održati u sredu, 7. marta, od 9.30 – 11.30h, u prostorijama SAM-a, Smiljanićeva 24, Beograd.