Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Mladi menadžeri  ::  SAM Senior Hour  ::  SAMPLE Senior Hour sa Mišom Lukićem

SAM Senior Hour

11. 06. 2012.

SAMPLE Senior Hour sa Mišom Lukićem

U četvrtak 07. juna, u konferencijskoj sali Srpske asocijacije menadžera (SAM), tražilo se mesto više. Gost prvog SAMPLE Senior Hour-a, bio je Miša Lukić, predsednik Upravnog odbora MMS Communications i član Upravnog odbora SAM.

Senior Hour omogućava članovima i prijateljima Sekcije mladih perspektivnih lidera, koja postoji u okviru Asocijacije, da se upoznaju sa iskusnijim članovima i čuju njihova iskustva, razmišljanja, savete.
Miša Lukić, pred više od 30 mladih kolega, govorio je o svojoj karijeri, počecima, bitnim trenucima i uspesima. Nakon svake priče, kojom je predstavio određeni deo svog profesionalnog puta, gospodin Lukić je izvlačio pouke i predstavljao razloge svojih odluka u formi saveta mladim kolegama.


Potrebno je znatno više vremena od jednog sastanka sa Mišom Lukićem da bi se čule sve priče koje krase njegovu fascinantnu karijeru, ali je i ovaj mali deo bio izuzetno koristan za prisutne. Miša je na kraju predstavio i nekoliko "alata" koje on koristi u svakodnevnom životu i na poslu, kako bi bio efikasniji, živeo svoj život bolje i lepše.

 

SAMPLE Senior Hour sa Mišom Lukićem