Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Mladi menadžeri  ::  SAM Predavanja  ::  SAMPLE Brainery - "Uloga HR-a u restrukturiranju organizacije - primer Carnexa"

SAM Predavanja

06. 03. 2014.

SAMPLE Brainery - "Uloga HR-a u restrukturiranju organizacije - primer Carnexa"

Fakultet organizacionih nauka bio je domaćin predavanja u okviru programa SAMPLE Brainery, sa temom "Uloga HR-a u restrukturiranju organizacije - primer Carnexa". Predavanje je održala Gorana Golubović, HR and Communication Manager kompanije MK Group.

Pred 40 studenata i menadžera, članova SAM-a, Gorana je govorila o celokupnom procesu privatizacije Carnexa i njenoj ulozi u tom procesu kao HR direktora. Ovo je bila jedinstvena prilika za studente i menadžere da iz prve ruke saznaju kako izgleda privatizacija i restrukturiranje organizacije sa konkretnim primerima iz prakse, podacima i anegdotama koje su obeležile ovaj posao.

Nakon predavanja pitanja nisu izostala a Gorana je bila više nego spremna da na sve njih odgovori na zadovoljstvo svih prisutnih.

Ovo je bila jedna od aktivnosti kojom je i u ovoj godini nastavljen program SAMPLE Brainery. Naredne nedelje u prostorijama SAM-a Vesna Damnjanović biće predavač na novom "Brainery session-u"