Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Mladi menadžeri  ::  SAM Predavanja  ::  SAMPLE Brainery - "Restrukturiranje preduzeća - Case Study Srbija"

SAM Predavanja

07. 10. 2013.

SAMPLE Brainery - "Restrukturiranje preduzeća - Case Study Srbija"

U ponedeljak 7. oktobra, u prostorijama kancelarije SAM-a, održali smo prvi događaj u okviru novog programa SAMPLE - Sample Brainery.

Sample Brainery predstavlja fleksibilnu edukacionu platforma za mlade biznis lidere u Srbiji. Gospodin Jaško Ondrej, profesor sa Fakulteta organizacionih nauka sa svojim izlaganjem na temu „Restruktuiranje preduzeća-Case Stady Srbija", imao je čast da bude prvi predavač u okviru novog programa. Profesor Ondrej, u svojoj bogatoj konsultanskoj praksi vodio je projekte restrukturiranja i organizacionog dizajna u kompanijama kao što su Hemofarm Koncern, Trayal korporacija, Termoelektro, Petrohemija, Pupin Telekom i mnogi drugi.

 

Profesor je u vrlo konciznoj prezentaciji predstavio procese koji podrazumevaju sveobuhvatnu poslovnu analizu, način na koji se vrši procena sadašnje strategije kompanije, na koji način se kreira nova za potpuni preokret biznisa, kako se vrednuju kompanije, kao i na koji način se razmatraju različite finansijske alternative.

 

Profesor je svoje izlaganje upotpunio sa aktuelnim primerima iz privrede, ilustrujući ih najvažnijim detaljima, uz aktivno učešće članova koji su brojnim pitanjima zajednički diskutovali na ovu temu.

Zahvaljujemo se još jednom prof.dr Jašku Ondreju, na vremenu koje je posvetio konsultacijama za mlade menadžere i na uspšeno otvorenom novom formatu za članove SAM.

Preuzmite prezentaciju sa predavanje: 

 

SAMPLE Brainery - "Restruktuiranje preduzeća - Case Study Srbija"