Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Biznis promo i networking  ::  SAM Sportske aktivnosti  ::  SAMCham teniski turnir

SAM Sportske aktivnosti

15. 03. 2014.

SAMCham teniski turnir

Srpska asocijacija menadžera je zajedno sa Američkom privrednom komorom organizovala po drugi put teniski turnir za članove ove dve poslovne asocijacije, 15. marta 2014. godine u teniskom klubu „Gemax".

Realizacijom jednog od ciljeva SAM-a, networkinga, u okviru lige „SAM LIGA powered by tbl.rs, organizovan je turnir za sve članove asocijacija, posebno za one koji su veliki ljubitelji tenisa i koji su imali priliku da igraju za svoje timove, dok su ostali članovi bili pozvani da pruže podršku i uživaju u ovom belom sportu.

Svaka asocijacija je imala po 12 igrača, koji su tokom celodnevnog turnira igrali unapred zakazane mečeve. Tim SAM-a je, svojom izuzetnom igrom, timskim duhom, motivacijom i podrškom selektora Andreja Jergovića odneo pobedu!

SAM Liga će se održavati tokom cele sezone 2014/2015, i obuhvatiće takmičare iz svih zainteresovnih poslovnih udruženja u Srbiji. Liga se igra po principu Davis Cup-a, gde se određeni broj igrača iz jednog poslovnog udruženja takmiči protiv igrača iz drugog. SAM Liga je pokrenuta u cilju promocije zdravog načina života kao i podrške neformalnom networking-u među članovima poslovnih udruženja.

Zahvaljujemo se Predragu Tomiću i Dejanu Papugi iz kompanije GrECo JLT, na realizovanom sponzorstvu za ovaj turnir, kao i FIZIO centru koji je vodio brigu o našim teniserima.

  

 

SAMCham teniski turnir