Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Biznis promo i networking  ::  SAM Junski susret  ::  Održan 10. jubilarni Junski susret članova SAM-a

SAM Junski susret

13. 06. 2016.

Održan 10. jubilarni Junski susret članova SAM-a

U petak 10. juna, u bašti Kluba poslanika u Beogradu, Srpska asocijacija menadžera organizovala je tradicionalni Junski susret menadžera. Ovaj 10. po redu Junski susret okupio je preko 200 najuglednijih menadžera i privrednika, visokih zvanica iz državnih institucija, predstavnika diplomatskog kora, međunarodnih institucija i mnogobrojne medije.

„Srpska asocijacija menadžera je veoma ponosna na ovaj jubilej koji je  dokaz da smo na dobrom putu i da uspešno radimo ne samo  na poslovnom povezivanju menadžmenta u Srbiji, već i na razvoju mladih kadrova, kao i na ulaganje u lokalnu zajednicu  i očuvanje životne okoline. SAM danas okuplja preko 350 članova, uspešnih profesionalnih menadžera koji upravljaju kompanijama  u Srbiji koje zapošljavaju  preko 90.000 zaposlenih i ostvaruju promet od 12 milijardi evra godišnje. Na nedavno održanom Kongresu evropskih menadžera Srbija je dobila mesto potpredsednika u Evropskoj asocijaciji menadžera, što je veliki podstrek za naša dalja zalaganja u pravcu evropskih integracija.“ izjavio je Milan Petrović, predsednik SAMa.

„Veliko je zadovoljstvo videti da se na jednom mestu okupi ovoliki broj ljudi pozitivne energije. Posebno smo ponosni na naše članove koji pored toga što rukovode uspešnim firmama, nalaze vremena i za razvoj mladih kadrova, za ulaganje u lokalnu zajednicu i promociju Srbije kao investicione destinacije koja ima kvalitetnu i visokokvalifikovanu radnu snagu, što treba da bude zadatak svakoga od nas ko živi i radi u Srbiji“ zaključila je Jelena Bulatović, izvršna direktorka SAMa.

Ispred članova koji su od samog početka podržavali Asocijaciju, obratila se Jasmina Knežević, vlasnik i direktor BelMedic bolnice koja je istakla da je izuzetno važno videti da je SAM izrastao u  snažnu, aktivnu i uticajnu asocijaciju, koja okuplja uspešne menadžere i preduzetnike.

Junskom susretu menadžera su pored najuglednijih menadžera i privrednika, prisustvovali i Kori Udovički, ministarka uprave i lokalne samouprave,  Vesna Milenović, generalna sekretarka Crvenog krsta, Mišel Sen Lo, direktor kancelarije UNICEF-a u Srbiji.

Zahvaljujemo se NLB Banci, United moment-u i BelMedic-u, partnerima ovog svečanog događaja, na velikoj podršci u realizaciji 10. jubilarnog Junskog susreta članova SAM.10. jubilarni Junski susret 2016.
10. jubilarni Junski susret 2016, koktel