Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Biznis promo i networking  ::  SAM Junski susret  ::  Održan 3. tradicionalni Junski susret Srpske asocijacije menadžera

SAM Junski susret

12. 06. 2009.

Održan 3. tradicionalni Junski susret Srpske asocijacije menadžera

Srpska asocijacija menadžera je za svoje članove i ugledne goste po treći put za redom priredila tradicionalni Junski susret SAMit3 u svečanoj sali Skupštine grada Beograda.

Srpska asocijacija menadžera je za svoje članove i ugledne goste po treći put za redom priredila tradicionalni Junski susret SAMit3 u svečanoj sali Skupštine grada Beograda. Kao i prethodnih godina, okupljanje je proteklo u dobrom raspoloženju i druženju, a veliku čast Srpskoj asocijaciji menadžera svojim prisustvom ukazali su Predsednik Republike Srbije, Boris Tadić, Predsednik Vlade Republike Srbije, Mirko Cvetković, Gradonačelnik Beograda, Dragan Đilas, kao i brojni drugi gosti iz političkog i poslovnog života.

Maja Piščević,Izvršni Direktor SAM svečano je otvorila 3. tradicionalni Junski SAMit, pozdravivši prisutne goste koji su se odazvali pozivu Srpske asocijacije menadžera. Tom prilikom ona je istakla značaj strukovnog povezivanja i organizovanja profesionalaca, kao kontinuiran rad na njihovom stalnom usavršavanju. „Srbiji su danas više nego ikada potrebni ljudi spremni da preuzmu ličnu odgovornost za promene koje su nam neophodne, a upravo takve ljude okuplja Srpska asocijacija menadžera." - izjavila je Maja Piščević, u svom obraćanju prisutnima.

Zahvaljujući se prisutnima što su dali svoj doprinos i podršku inicijativi "Očistimo Beograd" koju su pokrenuli Skupština grada i Ministarstvo za prostorno planiranje, a koju je podržao i SAM, gospodin Slobodan Vučićević, Predsednik SAM je izjavio: "Kao što Beograđani s pravom očekuju čistiji grad, tako i privrednici žele da rade u zdravom privrednom okruženju. Od države, kao našeg partnera, očekujemo da se obračuna sa korupcijom i kriminalom i da nam stvori uslove da radimo u ambijentu jasnih i poštenih pravila igre."

Prisutnima su se obratili i Draginja Đurić, Član UO SAM i predsednik Izvršnog odbora Banca Intesa i Branko Radujko, Član UO SAM i generalni direktor Telekom Srbija koji su bili i generalni sponzori ovog skupa.

Inače, sav prihod prikupljen od kotizacija biće uplaćen za podršku ove društveno odgovorne akcije za čistiji i lepši Beograd, koji predstavlja prvu ozbiljnu akciju za rešavanje jednog od velikih problema Beograda, a to je opšti utisak prljave prestonice.