Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Biznis promo i networking  ::  SAM Biznis klub  ::  SAM Business Club – Atlantic Grupa „Our Growth Story“

SAM Biznis klub

10. 10. 2018.

SAM Business Club – Atlantic Grupa „Our Growth Story“

Novi format SAM Business Club spaja dve popularne forme programa kod članova SAM-a – predstavljanje dobre prakse i iskustva sa networking koktelom.

Svoju razvojnu priču predstavila je kompanija Atlantic Grupa. Kako je teklo proširivanje kompanije, od distributera do multinacionalne kompanije, pričao je Dragomir Kostić, generalni direktor Strateškog distributivnog područja Srbije, a zatim je Tina Miličić, specijalista za employer branding, prenela prisutnima kako i čime u Atlantic Grupi, motivišu zaposlene.

Na početku događaja, prisutne je pozdravila Jelena Bulatović, izvršna direktorka SAM-a, naglasivši značaj ovakvih programa.

Dragomir Kostić prikazao je koje inovativne načine finansiranja je primenjivala Atlantic Grupa koji su izgradili inspirativan put razvoja i kako su od malog distributera postali multinacionalna kompanija kroz akvizicije i inovativan način razmišljanja.

O selekciji kandidata, prepoznavanju talenata, ulaganju u motivaciju i razvoj zaposlenih kroz brojne programe među kojima je fleksibilno radno vreme, program vernosti, beneficija, briga za zaposlene, usavršavanja kao i mogućnost plaćenog višemesečnog odstustva.

Nakon predavanja, članovi su na networking koktelu imali priliku da probaju viski iz asortimana poznatog proizvođača Beam Suntory.

SAM Business club: Atlantic Grupa