Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Biznis promo i networking  ::  SAM Biznis klub  ::  SAMPLE dan sa Carlsbergom

SAM Biznis klub

Čelarevo  |  13. 06. 2010.

SAMPLE dan sa Carlsbergom

Druženje, sport, zabava, CSR i edukacija - nedelja u Čelarevu

Članovi sekcije mladih lidera SAMPLE organizovali su prijateljsku utakmicu i druženje povodom Svetskog prvenstva u Južnoj Africi, u Čelarevu, u nedelju 13. juna. Ovo celodnevno druženje uz puno zabave, edukacije i sporta realizovano je pod pokroviteljstvom i u organizaciji Carslberg Srbija.

Po dolasku u Čelarevo, odigrana je prijateljska utakmica između timova mladih menadžera i mladih novinara. Po završetku utakmice koja je protekla u dobrom raspoloženju i uz pobedu mladih novinara, članovi SAM i njihovi gosti su nastavili druženje u Muzeju piva.

 

Domaćin Predrag Kudra iz kompanije Carlsberg je sve prisutne upoznao sa istorijom Carslberga, asortimanom proizvoda kao i dosadašnjim aktivnostima ove kompanije u Srbiji i u svetu. Nakon toga, Team Leader SAMPLE Aleksandar Poznanić je predstavio sekciju mladih menadžera, misiju i osnovne ciljeve i aktivnosti kojima će se ova sekcija baviti u narednom periodu. Takođe je iskoristio priliku da prisutne mlade menadžera i novinare upozna sa osnovama uspešnog leadership-a.

Ono što je ovom događaju dalo karakter društveno odgovorne akcije je donacija lap top računara Jeleni Vaslić, studentu generacije Ekonomskog fakulteta iz Subotice, a uz donatorsku pomoć Erste banke. Ovo je samo prvi u nizu poklona koji će SAMPLE dodeliti najboljim studentima sa još tri univerziteta u Srbiji: Beogradskog, Kragujevačkog i Niškog.

Vrhunac nedeljnog druženja u Čelarevu je bilo zajedničko gledanje fudbalske utakmice reprezentacije Srbije sa reprezentacijom Gane.

Svi prisutni članovi su na kraju posete Čelarevu dobili poklone koje su obezbedili Carslberg Srbija, Srpska asocijacija menadžera i kompanija Pilot Toys.

Za sve članove SAM i njihove goste bio je organizovan zajednički prevoz iz Beograda u organizaciji Srboeksporta.