Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Biznis promo i networking  ::  SAM After Holiday Cocktail  ::  SAM After Holiday Cocktail

SAM After Holiday Cocktail

13. 09. 2016.

SAM After Holiday Cocktail

Srpska asocijacija menadžera (SAM) svoje aktivnosti nakon „letnje pauze“ započela je sada već tradicionalnim After Holiday koktelom, organizovanom u predivnoj bašti hotela Crowne Plaza. Tom prilikom prisutne su pozdravili predsednik Asocijacije Milan Petrović, kao i izvršna direktorka Jelena Bulatović, najavivši niz ekskluzivnih događaja i predstojećih aktivnosti.

Prema rečima predsednika Asocijacije do kraja 2016. godine planira se niz zanimljivih predavanja, druženja sa gostima iz inostranstva, ali i mnogobrojni susreti po kojima je SAM prepoznatljiv, a sve u cilju boljeg uzajamnog povezivanja, razmene iskustava i znanja.

Tokom večeri prijatelji i članovi Asocijacije imali su priliku da se upoznaju sa projektom izgradnje fruškogorskog eko sela „Ruža vetrova". Ovo komforno naselje, kreirano prema meri poslovnog čoveka, nudi niz mogućnosti za odmor, relaksaciju i uživanje. Nakon kratkog promo filma Ana Jovanović, zamenik direktora kompanije „Ruža vetrova“ zahvalila se na pažnji i pozvala sve prisustne da posete eko selo, budu njihovi gosti i na licu mesta se uvere u kvalitet predstavljenog projekta.

Svi prisutni su imali zadovoljstvo da na poklon dobiju flašu kvalitetnog belog vina vinarije Deurić, čiji je vlasnik ujedno i direktor Eko sela „Ruža Vetrova“.

Zahvaljujemo se Miši Deuriću i Ani Jovanović na podršci prilikom realizacije After Holiday Cocktail-a. 

Brošuru eko sela „Ruža vetrova" možete preuzeti ovde, a video prezentaciju možete pogledati ovde.

After Holiday Cocktail