Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Biznis promo i networking  ::  SAM After Holiday Cocktail  ::  SAM After Holiday Cocktail - hotel Hyatt Regency

SAM After Holiday Cocktail

03. 02. 2015.

SAM After Holiday Cocktail - hotel Hyatt Regency

SAM je svoje nove aktivnosti u 2015. godini započeo "After Holiday" koktelom u prijatnom ambijentu hotela Hyatt Regency u Metropolitan Grill restoranu.

Naša članica, gospođa Vojka Glišević i tim hotela Hyatt Regency, sad već tradicionalno su bili domaćini prvog druženja u ovoj godini, a članovi SAM-a su imali prilike da provedu prijatno i ugodno veče u ovom hotelu.

Ispred hotela, prisutne je pozdravio generalni direktor hotela Hyatt, Hom Parviz, koji je poželeo srdačnu dobrodošlicu gostima. Ispred SAM-a, prisutnima se obratila Izvršna direktorka Jelena Bulatović, koja je najavila da će i ova godina biti u znaku novih i kvalitetnih događaja.

Vojka Glišević, direktor prodaje i marketinga hotela Hyatt Regency je i ove godine obradovala članove poklon vaučerima. U mini lutriji koja je organizovana, ljubazni domaćini su nagradili srećne dobitnike sjajnim nagradama - večerom za 4 osobe, danom u SPA centru Olympus i noći u hotelu za dve osobe.

Zahvaljujemo se našoj članici Vojki Glišević na izuzetnoj saradnji, kao i njenom timu na ljubaznosti i profesionalizmu.

U ostatku večeri, članovi SAM-a uživali su izuzetnoj ponudi elegantnog i modernog enterijera Metroplitan Grill restorana, hotela Hyatt Regency.

 

SAM After holiday Cocktail