Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Aktivnosti  ::  Društvena odgovornost  ::  Veče sa Vlade Divcem i uskršnja aukcija vina

Društvena odgovornost

09. 04. 2014.

Veče sa Vlade Divcem i uskršnja aukcija vina

Srpska asocijacija menadžera odazvala se pozivu Fondacije Divac da, u okviru humanitarne aukcije najboljih srpskih vina 9. aprila 2014. godine, organizuje za svoje čanove i veče sa Vlade Divcem u Skupštini grada Beograda. Nakon motivacione priče o svom životu, viziji i ličnom uspehu, kao i samoj fondaciji i cljevima realizacije aktivnosti, Divac je pozvao prisutne članove da se pridruže uskršnjoj aukciji vina u kojoj je preko 30 srpskih vinara poklonilo po tri najbolja arhivska vina iz svojih vinarija.

Uz podršku mnogobrojnih prijatelja i partneri Fondacije, članova SAM-a, kao i istaknutih pojedinaca, na aukciji je prikupljeno više od 500.000 dinara, koji su namenjeni opremanju škole u selu Gornji Prisjan kod Vlasotinca.

 

„Zahvaljujemo se svim partnerima i prijateljima Fondacije i Centra vinske kulutre što su nas podržali, priključili se ovoj akciji i uživali sa nama u degustaciji najlepših domaćih vina. Vrlo je važno da naučimo da budemo solidarni i da akcija - Jedan u million - bude uspešna zbog našeg najvećeg nacionalnog blaga - dece. Zbog njih, i zbog nas, vas pozivam da postanete deo tima koji menja stvarnost u Srbiji i stvara bolje uslove za obrazovanje dece u Srbiji", rekao je Vlade Divac u obraćanju gostima.

Najveće donacije došle su iz kompanija UniCredit bank, Ibis Instruments i Algotech.

 

 

Veče sa Vlade Divcem i aukcija uskršnjih vina