Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Aktivnosti  ::  Peti Mentorski program Srpske asocijacije menadžera

Aktivnosti

21. 01. 2020.

Peti Mentorski program Srpske asocijacije menadžera

Razvijajte se uz najbolje lidere Srbije! Prijavite se za Mentorski program!

Mentorstvo je proces razmene znanja i iskustva između mentora i mentija, kroz koji mentor podstiče mentija na profesionalni i životni razvoj.

Mentorski program je ekskluzivan program koji povezuje članove Srpske asocijacije menadžera - mlade menadžere i preduzetnike sa iskusnim poslovnim liderima, rukovodiocima i menadžerima uspešnih kompanija.

Program je pokrenut 2015. godine i do sada su 202 menadžera prošla kroz četiri generacije mentorstva.

Peti Mentorski program trajaće 9 meseci, od februara do novembra 2020. godine i više od 40 menadžera i članova SAM-a imaće priliku da radi na svom profesionalnom razvoju u ulozi mentora ili mentija.

U jubilarnom, petom ciklusu, vodeći lideri Srbije naći će se ponovo u ulozi mentora. Predstavljamo vam prve poznate mentore 5. generacije mentorskog programa:

 

Vremenski minimum za susrete - 2 termina mesečno.

Svi zainteresovani za uloge mentora i mentija mogu se prijaviti putem online formulara u nastavku teksta. Uz formular potrebno je poslati svoju fotografiju u visokoj rezoluciji radi pripreme vizualnih rešenja mentorskih parova.

Rok za apliciranje je 31. januar 2020. godine.

MENTORI:

Ukoliko se prijavljujete da budete mentor, potrebno je da navedete oblasti ekspertize, odnosno oblasti u okviru kojih biste mentorisali svog mentija.

Ukoliko imate znanje i iskustvo koje je vredno širiti i verujete da je važno razvijati ljude oko sebe, očekujemo Vašu prijavu za SAM MENTORA

Za mentora se prijavite preko linka.

MENTIJI:

Ukoliko želite da se razvijate na profesionalnom i ličnom planu uz podršku uspešnih lidera i eksperata i verujete da je kontinuirani razvoj neophodan za postizanje uspeha, očekujemo Vašu prijavu za SAM MENTIJA!

Za ulogu mentija se mogu prijaviti svi članovi koji imaju manje od 40 godina starosti, a u prijavi je potrebno da navedete oblasti u kojima biste želeli da budete mentorisani.

Prijave za mentija moguće su preko linka.

DALJI KORACI:

Nakon prijave, biće organizovan inicijalni trening/radionica za mentore i mentije, na kome ćete dobiti sve potrebne informacije o programu. Tokom ove obuke mentiji će bolje definisati svoje ciljeve razvoja, a mentori dobiti sve informacije potrebne da uspešno vode mentorski proces.

Mentorska radionica je obavezan deo programa  za učešće i biće organizovana u četvrtak, 20. februara 2020. godine od 17h u hotelu SaintTen, Svetog Save 10.

Na osnovu navedenih ekspertskih oblasti mentora i interesovanja mentija, kao i inputa sa Mentorske obuke, projektni tim će „spojiti“ mentorske parove koji će odmah nakon toga biti pozvani da se sastanu prvi put i upoznaju, a onda i počnu zajedno da rade.

Organizacioni partner Mentorskog programa je kompanija Atria Group koja pruža ekspertsku podršku u edukaciji učesnika i podršci mentorskom procesu kako bi bio što uspešniji.

Sponzor programa je kompanija ManPower Group.

Prijatelj programa je hotel SaintTen

Sve informacije o Mentorskom programu možete pronaći OVDE.