Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Aktivnosti  ::  Sagledajte stvari kroz tuđe oči - MastermindSAM

Aktivnosti

24. 10. 2018.

Sagledajte stvari kroz tuđe oči - MastermindSAM

Drugi redovni sastanak MastermindSAM-a je održan 24. oktobra u beogradskim prostorijama agencije Homepage, koja je u vrhu kreativnih marketinških agencija sa fokusom komunikacije kroz digitalne kanale.

Velikodušan domaćin, Miloje Sekulić, grupi je predstavio bogat i raznovrsan rad svoje agencije, i kroz različite medije dočarao svoje mogućnosti, kao i jedan specifičan izazov.  Na prvi pogled Milojeva strategija za rešavanje izazova je izgledala sasvim dovoljna sama po sebi.  Ali kada se situacija gleda sa šest različitih pogleda šest iskusnih i kreativnih ljudi, prava magija dolazi na delo.  Miloje je imao nekoliko AHA momenata u kojima je uvideo nov način sagledanja situacije, kao i nove opcije koje bi mogao da razmatra. 

Akcioni koraci su se definisali, i rezultati ovih koraka Miloje će predstaviti već na sledećem sastanku grupe 9. novembra u ICT Hub-u. 

Prema Milojevim rečima: "Gledao sam kroz vaše oči i korisito vaša iskustva i znanja.  Kad čovek krene iz ega i nije u fazonu da sve najbolje zna pa je i spreman da čuje drugo mišljenje.  Ovo je predragocena metoda sprečavanja ulupavanja poslovnog poduhvata.  Preporučujem od srca."