Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Aktivnosti  ::  MastermindSAM - kako iskoračiti na strano tržište

Aktivnosti

12. 10. 2018.

MastermindSAM - kako iskoračiti na strano tržište

Prvi sastanak drugog ciklusa MastermindSAMa se održao u modernim kancelarijama BelIT-a.

Naš domaćin, član SAMa i MastermindSAMa, Marko Poznanović, zamenik Generalnog direktora, nam je detaljno izveo izazove sa kojima se suočava, koji su veoma slični izazovima ostalih članova. 

Glavna tema Markovog predstavljanja je bila kako iskoračiti na strano tržište.  Raznovrsno iskustvo ostalih članova je doprinelo bogatoj i bitnoj dikskusiji, kao i bitnim i akcionim koracima koje će Marko preuzeti. 

Pitanja na temu pozicioniranja, predstavljanja, USP-a “unique selling proposition” su navale Marka na ozbiljno razmišljanje.  Pojedini članovi su takođe ponudili kontakte preko kojih Marko može da se više informiše o mogućoj strategiji koju formira. 

Današnji sastanak je bio pravi primer bogatstva koje Mastermind format nudi - i ako učesnici dolaze iz različitih firmi, sa raznovrsnim iskustvom i možda iz mnogo manjih ili većih firmi, uspeli su da pomognu Marku baš zato što su podelili to svoje bitno iskustvo.  Nečije iskustvo u probijanju u konsalting industriji, bogato uspesima i greškama, je baš ono što je dalo Marku ideju koje korake dalje da preuzme.