Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Aktivnosti  ::  MastermindSAM grupa počinje sa razgovorima

Aktivnosti

26. 09. 2018.

MastermindSAM grupa počinje sa razgovorima

Mastermind grupa je počela sa uvodnom sesijom.

Posle uvodnog predavanja, odabrana je grupa od šestoro polaznika koji će u narednom periodu, prolaziti kroz Mastermind sesije.

Članovi komisije su  pri izboru polaznika, vodili računa da u grupi budu zastupljeni polaznici koji su različite starosne dobi, sa različim godinama iskustava, pažljivo su birane industrije delatnosti iz koje članovi dolaze, takođe u obzir je uzeta i rodna ravnopravnost, kao i godine koje je član proveo u SAM-u. Prednost pri izboru imali su kandidati  koji nisu ove godine uključeni u mentorski program, kako bi se i drugim članovima dala šansa da se uključe u nove formate u Asocijaciji.

Novu Mastermind grupu čine:

 1. Miloje Sekulić, direktor, HOMEPAGE
 2. Zorana Dvokić, rukovodilac HoReCa divizije, HOLD 
 3. Sandra Rajić, General Manager, NO KACHI
 4. Slađana Ginić, Vlasnik/Direktor, LeadNet d.o.o. 
 5. Marko Poznanović, zamenik direktora, BELIT
 6. Vladimir Marinković, Generalni direktor, SAINT TEN HOTEL 

"Novi ciklus MastermindSAM se danas okupio na simulaciji. Grupa je okupila sjajne preduzetnike i direktore, sa izvanrednim i raznovrsnim iskustvom - marketing, horeca, hotelijerstvo, štamparija, it usluge, executive search. Dok su iskustva različita, izazovi i ciljevi su veoma slični - kako upravljati u konstantno promenjivim uslovima i kako doći do novih tržišta." - rekla je Milica Pićurić, Executive Coach, Mili Coaching co.

Raspored sastanaka Mastermind grupe:

Učesnici grupe se sastaju svake druge nedelje, na radnim sastancima u trajanju od dva sata, u prostorijama SAM-a ili prostoru po dogovoru, u terminu od 9.30 do 11.30h:

 1. sastanak – 10. oktobar
 2. sastanak – 24. oktobar
 3. sastanak – 7. novembar
 4. sastanak – 21. novembar
 5. sastanak – 5. decembar
 6. sastanak – 19. decembar

O programu:

Učešće u Mastermind programu zahteva posvećenost, vreme i energiju.

Program vodi Milica Pićurić, Executive Coach, Mili Coaching co, konsultant za razvoj lidera sa preko 20 godina poslovne karijere u SAD.

MastermindSAM - Zero Session