Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Aktivnosti  ::  MastermindSAM namenjen liderima počinje svoj ciklus

Aktivnosti

21. 09. 2018.

MastermindSAM namenjen liderima počinje svoj ciklus

Prvo, uvodno okupljanje prijavljenih lidera, GM, CEO i vlasnika preduzeća za program MastermindSAM, održano je danas u prostorijama SAM-a.

Prisutni članovi mogli su da se upoznaju sa načinom funkcionisanja ovog jedinstvenog programa kroz koji će ih voditi Milica Pićurić,  Executive Coach, Mili Coaching co i članica SAM-a.

Dobrodošlicu je članovima poželela Tanja Lazarević, Operations manager SAM-a, dajući kratak osvrt na prethodni ciklus MastermindSAM programa koji je bio namenjen preduzetnicima.

Iznoseći situacije iz prakse, Milica Pićurić aktivno je uključila sve u diskusiju demonstrirajući kako će funkcionisati ovaj program.

Nove ideje, proširenje ličnih perspektiva, dobijanje i deljenje saveta, rešavanje najčešćih problema i doprinos uspehu drugih, samo su neki od benefita učešća u programu MastermindSAM.

Program MastermindSAM jedan je od najefikasnijih načina za unapređivanje sopstvenog uspeha kroz razmenu iskustva sa drugim liderima i redovnom razgovorima sa kolegama od poverenja.

MastermindSAM pruža mogućnost da se u okviru zatvorene grupe od 6 članova, izraze svoji ciljevi i istraže strategije za njihovo ostvarenje. Svaki član grupe ima priliku da predstavi neki svoj izazov ili ideju, dobije fidbek pomoću koga pravi plan za sledeće korake, i izveštava grupu o svoj progresu. 

Kako bi grupa idealno funkcionisanja, važno je da učesnici budu raznovrsni, da imaju ličnu posvećenosti, prolaze kroz slične situacije, donose optimizam i pozitivan stav kao i apsolutnu diskreciju i poverenje.

Kako bi grupa dobro funkcionisala i dala rezultate u radu, bitno je da se učesnici pridržavaju sledećih pravila:

 • Prisustvovanje svakom sastanku, tokom CELOG sastanka.
 • Zabranjeno korišćenje mobilnih telefona
 • Aktivna participacija / slušanje
 • Konstruktivni feedback i pozitivan stav
 • Ne upadati drugima u reč
 • Konciznost komentara

Nakon uvodnog okupljanja, izvršiće se izbor šest članova MastermindSAM grupe koji će zatim doći na simulaciju, 26. septembra.

Raspored sastanaka Mastermind grupe:

Učesnici grupe se sastaju svake druge nedelje, na radnim sastancima u trajanju od dva sata, u prostorijama SAM-a ili prostoru po dogovoru, u terminu od 9.30 do 11.30h:

 1. sastanak – 10. oktobar
 2. sastanak – 24. oktobar
 3. sastanak – 7. novembar
 4. sastanak – 21. novembar
 5. sastanak – 5. decembar
 6. sastanak – 19. decembar

O programu:

Učešće u Mastermind programu zahteva posvećenost, vreme i energiju.

Program vodi Milica Pićurić, Executive Coach, Mili Coaching co, konsultant za razvoj lidera sa preko 20 godina poslovne karijere u SAD.

MastermindSAM - Uvodno predavanje