Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Aktivnosti  ::  Sastanak predstavnika Srpske asocijacije menadžera, Asocijacije menadžera Crne Gore i Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika

Aktivnosti

15. 06. 2018.

Sastanak predstavnika Srpske asocijacije menadžera, Asocijacije menadžera Crne Gore i Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika

Uoči tradicionalnog Junskog susreta, Srpska asocijacija menadžera dočekala je goste iz regionalnih asocijacija menadžera, Hrvatske i Crne Gore, u Klubu poslanika.

Sastanku su prisustvovali Stanka Pejanović, predsednica SAM-a, Melanija Pavlović, članica UO SAM-a i Jelena Bulatović, izvršna direktorka SAM-a, Budimir Raičković, predsednik AMCG i Anđela Radosavović, izvršna direktorka AMCG i Esad Čolaković, glavni menadžer CROMA i Damjan Čolaković, stručni saradnik CROMA.

U prijatnoj atmosferi, predstavnici tri regionalne asocijacije menadžera razmatrali su načine unapređenja bilateralne i regionalne saradnje na prostoru Zapadnog Balkana kao i kako da se zajedničkim delovanjem poboljša privredni ambijent i promoviše ekonomska saradnja. Tema razgovora bila je i prijem Srpske asocijacije menadžera u Evropsku konfederaciju menadžera (CEC). Takođe, pričalo se i o organizaciji Drugog kongresa menadžera u 2019. godini i daljem radu na osnaživanju regionalne asocijacije menadžera AMSEE.