Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Aktivnosti  ::  Jedinstveni Mastermind momenti - četvrta sesija

Aktivnosti

25. 05. 2018.

Jedinstveni Mastermind momenti - četvrta sesija

Razmena ideja kako bi se rešili poslovni izazovi, bila je tema nove Mastermind sesije.

Današnji sastanak održan je kod Ervina Pašanovića, u prostorijama Adventis Real Estate Management-a, gde su učesnici nastavili sa brainstormingom oko ideja vezinih za poslovne izazove.

U izlaganju poslovnih izazova, učesnici ne samo da su delili svoja iskustva i savete, već su davali predloge za konkretno rešavanje problema, kao i svoje lične kontakte u svrhu unapređenja posla drugih ušesnika čime se stvarao jedinstveni Mastermind trenutak.

Bez Masterminda, učesnici ne bi imali priliku da dobiju tako direktnu preporuku i umrežavanje.

Mastermind SAM grupu čine: Dragana Milanović, Ervin Pašanović, Milutin Svirčev, Nataša Pavlović Bujas, Nikola Lazić i Tamara Stančev.

Grupu vodi Milica Pićurić, Executive coach, Mili Coaching co i članica SAM-a.

Sledeća sesija održaće se 6. juna.

MASTERMIND SAM program startovao je od marta i okuplja šest preduzetnika sa različitim profesionalnim iskustvima. Mastermind nudi kombinaciju brainstorminga, edukacije, jednake odgovornosti i podrške u grupnom okruženju kako bi vam se poboljšale poslovne i lične veštine. Mastermind pomaže svim članovima grupe ostvarivanje uspeha. Kroz grupni mastermind proces, prvo kreirate cilj, a zatim i plan da ga ostvarite. Članovi grupe vam pružaju podršku kreativnim idejama i pomažu u mudrom donošenju odluka.