Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Aktivnosti  ::  Studenti menadžmenta Metropolitan univerziteta u poseti SAM-u

Aktivnosti

08. 03. 2018.

Studenti menadžmenta Metropolitan univerziteta u poseti SAM-u

Studenti II godine Menadžment fakulteta na Univerzitetu Metropolitan, posetili su Srpsku asocijaciju menadžera.

Studente i njihovu profesorku doc. dr. Milicu Slijepčević, dočekala je izvršna direktorka SAM-a, Jelena Bulatović i predstavila im Srpsku asocijaciju menadžera, a zatim je Milena Manojlović, Head of Recruitment and Selection, GI Group približila studentima proces traženja posla.

Ističući članove SAM-a kao najveću snagu Asocijacije, Jelena Bulatović je govorila o stubovima komunikacije i aktivnostima sa ciljem konstantnog profesionalnog usavršavanja menadžera, afirmacije, profesionalizacije i promocije menadžerske struke kao i promocije najboljih poslovnih praksi, kompanija, odgovornog, etičkog i održivog poslovanja.

Predstavljajući tok HR procesa prilikom izbora kandidata za posao, Milena Manojlović iz GI Group, skrenula je studentima pažnju da svaka kompanija prevashodno traži odgovornog pojedinca i prenela im značajne instrukcije kako da počnu da ramišljaju o zaposlenju kojim bi voleli da se bave. Takođe, uključujući studente u interakciju, Milena je demonstrirala kako izgleda tipičan razgovor za posao sa HR menadžerom.