Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Aktivnosti  ::  Alan Žepec o efikasnosti menadžera

Aktivnosti

29. 11. 2017.

Alan Žepec o efikasnosti menadžera

Kako danas biti efikasan menadžer i koji su alati efikasnih menadžera, preneo je specijalni gost SAM-a, Alan Žepec, osnivač i direktor kompanije LQ, na predavanju koje je u sredu, 29.11. održano za članove SAM-a.

Facilitator događaja bila je Maja Gabrijan, HR direktorka, I&F McCann grupa. Predavanje je održano zahvaljujući I&F McCann grupi.

Ova tema objedinila je razmišljanja o tome kako da se koučing koristi za samostalni razvoj, kao i za razvoj organizacije a govorilo se i o specifičnostima današnjih generacija i modelima koje oni stvaraju.

Članovi SAM-a, učestvovali su u zanimljivoj radionici gde im je predstavljena tehnika aktivnog slušanja, a zatim su mogli da čuju efikasne načine za motivaciju.

Zaključeno je da je ključ efikasnosti lidera upravo ljudi koje oni vode i da je bitno dobro se upoznati sa njima, kako bi se mogli voditi na adekvatan način.

Alan Žepec je osnivač i direktor LQ organizacije, radio kao coack i trener iz blasti lidersva i ličnog razvoja za kompanije u celom našem regionu. Njegova karijera je izuzetno zanimljiva jer je svojih 25 godina poslovanog iskustva stekao kao vlasnik građevinskog preduzeća i konsultantske kuće, a obe firme su držišni lideri u svojim oblastima. Redovni je predavač Academy of Executive Coaching iz Londana, koja se bavi edukacijom za biznis koučing. Alan je sa svojim timom, pre svegta, posvećen podizanju nivoa svesnosti lidera koji vode organizaije te uspostavljanju nove organizacijske kulture u kompanijama širom sveta.

 

Alati efikasnih menadžera