Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Članstvo  ::  Privilege Club  ::  POPUSTI I BENEFITI  ::  SPECIJALNA PONUDA DAIKIN PREČISTAČA VAZDUHA ZA ČLANOVE SAM-a

POPUSTI I BENEFITI

01. 07. 2020.

SPECIJALNA PONUDA DAIKIN PREČISTAČA VAZDUHA ZA ČLANOVE SAM-a

Samo za članove SAM-a 10 % Popusta na Daikin Prečistače vazduha!

Tokom zimskog perioda indeksi zagađenosti vazduha u Srbiji dostižu zabrinjavajuće visoke vrednosti. Na kvalitet spoljnog vazduha ne možemo da utičemo u velikoj meri, ali zato u svom domu možemo da imamo čist i pre svega zdrav vazduh. Daikin prečistači vazduha eliminišu štetne čestice, prašinu, neprijatne mirise, bakterije, dlake kućnih ljubimaca, grinje i druge alergene i tako doprinosi stvaranju zdravog okruženja za vas i vašu porodicu. Pet slojeva filtracije garantuju da će vazduh u prostoriji biti 3 puta čistiji, zdraviji i svežiji. 

Pored efikasnog prečišćavanja vazduha, Daikin Ururu prečistač vazduha ovlažuje vazduh unutar prostorij i time uklanja negativne efekte suvog vazduha.

Za više informacija posetite naš sajt https://www.daikin.rs/sr_rs/_ist-vazduh.html

Ponuda 10% popusta za članove SAM-a važi od 06.07.2020. do 07.08.2020 .

Kontakt osoba: Dijana Šabotić

E-mail: daikinstore@hce.rs

Telefon: 011/6555-255

Adresa: Stanoja Glavaša 18

 

O kompaniji:

Kompanija Heating&Cooling Expert je zvanični predstavnik i agent prodaje za DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL EUROPE za teritorije Srbije i Crne Gore.Osnovna delatnost kompanije je pružanje tehničke, logističke, prodajne i marketinške podrške ovlašćenim DAIKIN dilerima na tržištima na kojima posluje.
Pored toga, u okviru DAIKIN trening centra u Beogradu, kompanija Heating&Cooling Expert je odgovorna za obezbeđivanje kontinuirane edukacije svojim dilerima, projektantima i svima koji posluju u okviru KGH industrije, a dolaze u dodir sa DAIKIN proizvodima.