Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Članstvo  ::  Privilege Club  ::  POPUSTI I BENEFITI  ::  Popust za članove SAM-a na Lean Six Sigma Conference

POPUSTI I BENEFITI

20. 05. 2019.

Popust za članove SAM-a na Lean Six Sigma Conference

Za članove SAM-a je odobren popust na cenu kotizacije u iznosu od 20%.

Prva međunarodna "Lean Six Sigma konferencija" u CIE biće održana 11. juna 2019. godine u Beogradu u hotelu Falkensteiner. Konferencija je poduhvat The Lean Six Sigma Company eksperata iz Holandije, SAD i Srbije uz učešće Ambasade Holandije u Beogradu. 

Na konferenciji će biti predstavljene najbolje međunarodne, evropske i nacionalne Lean Six Sigma prakse kroz "The Lean Six Sigma Success Stories" i "The Lean Six Sigma Degustation with Master Classes".

Teme koje će biti obrađene na konferenciji dolaze iz automobilske industrije, sektora zdravstva i farmacije, finansijskih usluga, industrije hrane i ambalaže, IT sektora, sektora transporta i logistike i sistema menadžmenta kvalitetom.

Više informacija možete pronaći ovde.

Za članove SAM-a je odobren popust na cenu kotizacije (95 EUR + PDV) u iznosu od 20%, tako da je cena kotizacije za članove SAM-a 75 EUR + PDV.

Takođe, za svaku prijavu za konferenciju do kraja maja obezbeđujemo Vaučer u iznosu od 20% popusta na cenu jednog od naših otvorenih treninga, a po želji učesnika. Vaučer se može iskoristiti u roku od godinu dana od dana konferencije.