Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Članstvo  ::  Privilege Club  ::  Novo  ::  PwC Akademija vas poziva na obuku zasnovanu na knjizi “Drive” – Iznenađujuća istina o tome šta nas motiviše

Novo

19. 04. 2017.

PwC Akademija vas poziva na obuku zasnovanu na knjizi “Drive” – Iznenađujuća istina o tome šta nas motiviše

Program obuke bavi se procesom motivacije zaposlenih, kao i utvrđivanjem motivatora koji pokreću zaposlene na aktivnost.

Danijel Pink je pitanje motivacije koja pokreće ljude na aktivnost preneo iz sfere samopomoći u žižu interesovanja svih ljudi. U središtu njegovog učenja je uverenje da „postoji raskorak između saznanja do kojih je došla nauka i ponašanja ljudi u poslovnom svetu.“ Upravo ovaj segment može biti od interesovanja za organizacije i kadrove na višim rukovodećim pozicijama.


U svetu koji karakterišu sve veća složenost, neizvesnost i brze promene, najuspešnije organizacije su svesne toga da su motivacija zaposlenih i njihovo pokretanje na aktivnost od ključne važnost za uspeh organizacije u budućnosti. Bez obzira na delatnost kojom se bave odnosno u kom delu sveta posluju, organizacije bi trebalo da izgrade nov model rada kako bi osposobile svoje zaposlene da u radu budu otporniji, brži i prijemčiviji.

Program obuke pod nazivom Drive“ – Iznenađujuća istina o tome šta nas motiviše podrazumeva usvajanje procesa koji pomaže zaposlenima da napreduju potpomognuti novim modelom rada koji promoviše koncept liderstva. Pohađanjem ovog programa obuke učesnici dobijaju mogućnost da nauče kako da obavljaju posao u skladu sa konceptom koji podrazumeva postojanje činilaca motivacije kao što su Svrha (doprinos nečemu što je bitno –zašto radimo to što radimo), Usavršavanje (kontinuirano usavršavanje u oblastima od najveće važnosti za preduzeća) i Autonomija (samostalan rad i usredsređenost na obezbeđivanje dodatnog kvaliteta).

Učestvujte u globalnom pokretu koji će vam omogućiti ne samo da bolje obavljate svoje radne zadatke već i da radite sa više strasti, da ostvarujete bolje radne rezultate, da dobijate više priznanja za svoj rad i, najvažnije od svega, da stvorite život koji će biti oličenje ispunjenosti i sreće.

Obuka nudi niz rešenja za unapređenje stanja stvari u vašoj organizaciji. 

Datum obuke: 16. i 17. maj 2017. godine.

Mesto održavanja: PwC Akademija 

PricewaterhouseCoopers d.o.o.

Omladinskihbrigada 88a

Novi Beograd

Dodatne informacije možete dobiti putema maila: theacademy@rs.pwc.com

Za članove SAM-a obezbeđena je specijalna cena obuke: EUR 450+PDV