SAM :: Novosti http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/rss.html sr http://sam.org.rs/img/logo.png SAM :: Novosti http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/rss.html SAM na Macedonia 2015 Business Forum http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27827/sam-na-macedonia-2015-business-forum.html U saradnju sa CanSee u Beogradu je održan Macedonia2025 Business Forum na kome je jedan od panelista bila Jelena Bulatović, izvršna direktorka Srpske asocijacije menadžera. ]]> Svrha događaja bilo je povezivanje i saradnja između kompanija i pojedinaca u Makedoniji, Srbiji i regionu, na poljima strane investicije, poljoprivrede, regionalnog turizma, održive energije i pametnih tehnologija. Forum je okupio blizu 100 eminentnih gostiju iz renomiranih kompanija, institucija i organizacija.

Na panelu „Industries that can position the region as preferred destination for investing“ učestvovala je Jelena Bulatović, izvršna direktorka SAM-a. Ostali sagovornici bili su Wolfgang Maringer, potpredsednik, FIC Macedonia, Stevan Vraneš, Head of Corporate and Legal Affairs, Adriatic Imperial Tobacco i Oliver Si Tahar, General manager, Holiday Inn Express Belgrade. Panel je vodio John Bitove J, Board Member, Event Chair and Macedonia 2025.

Jelena Bulatović se u svom izlaganju osvrnula na načine na koje biznis lideri mogu da utiču na poslovno okruženje gde je istakla da su današnji lideri, odgovorni lideri koji idu u korak sa četvrtom industrijskom revolucijom i da zalaganjem u asocijacijama i udruženjima kao što je Srpska asocijacija menadžera, mogu da utiču na poboljšanje različitih regulativa i zakonskih okvira. Takođe, uzimanjem učešća u različitim konferencijama,  lideri mogu prenositi svoj stav i uticati na širu zajednicu. Jelena Bulatović predstavila je prisutnima aktivnosti kojima SAM doprinosi razvoju poslovnog okruženja i najavila najveći regionalni skup biznis lidera, SAMIT100 koji će se u organizaciji Srpske asocijacije menadžera, održati 1. i 2. oktobra u Beogradu, u hotelu Hyatt Regency.

]]>
Fri, 22 Jun 2018 14:16:00 +0100 Novosti http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27827/sam-na-macedonia-2015-business-forum.html
Dodeljena su prestižna priznanja Superbrands Srbije http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27821/dodeljena-su-prestizna-priznanja-superbrands-srbije.html Prestižna priznanja Superbrands dodeljena su sinoć četvrti put u Beogradu. ]]> U 35 kategorija status Superbrands je osvojilo 236 kompanija, a kompanije sa najvećim brojem glasova po kategoriji primile su priznanje na Svečanoj dodeli nagrada. Dodeljena su priznanja i za broj jedan domaću kompaniju sa najvećim brojem glasova i za broj jedan inostranu kompaniju sa najvećim brojem glasova.

Nagrade u 35 kategorija dodeljene su kompanijama koje rade po najvišim svetskim standardima i društveno su odgovorne. U procesu izbora posmatrano je 2.600 preduzeća iz Srbije, a izbor laureata izvršen je putem kombinovanih glasova Stručnog saveta za Superbrendove i glasova dobijenih na osnovu ankete javnog mnenja. U žiriju za Superbrands priznanja bila je izvršna direktorka SAM-a, Jelena Bulatović, kao i članovi UO SAM-a: Jasmina Knežević, Vanda Kučera i Dragan Radić.

Zlatni Superbrand status osvojile su kompanije Termovent, Mercedes Benz i Telekom Srbija.

Ovogodišnji dobitnici Superbrand priznanja su: u kategoriji odeća kompanija Mona, kod obuće Nike, kod nakita i satova Zlatara Andrejević, kod kozmetike i toaletnih proizvoda Nivea, kod hrane Zlatiborac, kod vina Aurelius iz vinarije Kovačević, kod alkoholnih pića Gorki list, kod piva Lav pivo, kod toplih i hladnih napitaka Knjaz Miloš, kod duvanskih proizvoda Marlboro, kod mlečnih proizvoda i sladoleda Moja kravica Imlek, kod slanih snek proizvoda Smoki Soko Štark, kod konditorskih proizvoda Plazma Bambi, kod barova i restorana beogradski restoran Madera, kod farmaceutskih proizvoda Aspirin, kod proizvoda za održavanje domaćinstava Ariel, kod automobila Mercedes Benz, kod transporta AD Aerodrom Nikola Tesla, kod izdavaštva i štampanih medija Blic, elektronski mediji i internet RTS, kod lanaca prodavnica i šoping centara Lily Drogerije, u kategoriji bankarstvo, finansije i osiguranje Banka Intesa, konsultantske usluge Deloitte Srbija, usluge poslovne komunikacije Leo Barnet, putovanja Kontiki Travel, hoteli Grand hoteli i spa Kopaonik, zdravstvo Institut za zdravstvenu zaštitu majke i deteta dr Vukan Čupić, nameštaj i oprema za domaćinstvo Metalac posuđe, kućni aparati Gorenje, informacione i komunikacione tehnologije Microsoft, telekomunikacije Telekom Srbija, građevinarstvo i nekretnine Airport City Beograd, građevinski materijal CRH Srbija, energija NIS, kultura i manifestacije Beogradski zoološki vrt.

Čestitamo našim članovima čije kompanije su postale nosilac titule Superbrands Srbije!

 

 

]]>
Wed, 20 Jun 2018 16:35:00 +0100 Novosti http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27821/dodeljena-su-prestizna-priznanja-superbrands-srbije.html
Stanka Pejanović postala je članica Upravnog odbora Gorenje http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27807/stanka-pejanovic-postala-je-clanica-upravnog-odbora-gorenje.html Generalna direktorka Gorenja Srbija Stanka Pejanović i Predsednica SAM-a, izabrana je za članicu novog Upravnog odbora Gorenje Grupe. Nadzorni odbor kompanije Gorenje imenovao je novi Upravni odbor koji će rukovoditi kompanijom sledećih pet godina. ]]> Izvršni direktor i predsednik uprave Franjo Bobinac, kome je Nadzorni odbor prošle godine poverio zadatak imenovanja Upravnog odbora, predložio je šest članova Upravnog odbora. Pored Bobinca, odbor će obuhvatiti i dva sadašnja člana – to su direktor Sektora za ljudske resurse Drago Bahun i Žiga Debeljak – kao i tri nova člana, Stanku Pejanović, Tomaža Korošeca i Sašu Markovića.

Stanka Pejanović dolazi u Upravni odbor Gorenja iz kompanije Gorenje Beograd gde je bila generalni direktor jedne od najvećih međunarodnih ogranaka Gorenja u poslednje četiri godine. Tokom ovog perioda, ona je uspešno restruktuirala kompaniju koja je uspela da zadrži veliki udeo na tržištu uprkos sve kompetitivnijem tržištu. Pre nego što se priključila kompaniji Gorenje, radila je u Merkator grupi, prvo kao generalni direktor kompanije Merkator-S, a onda kao član Upravnog odbora zadužen za poslovanje u jugoistočnoj Evropi. Poseduje izuzetno iskustvo iz oblasti korporativnog upravljanja, vođenja i implementacije spajanja, akvizicija i ostalih kompleksnih transakcija, integracija i postintegracionih aktivnosti, poslovnih restrukturiranja i racionalizacija, strategije i procene vrednosti brenda. Vrstan je poznavalac tržišta i privrednih kretanja u zemljama regiona. Predsednik je Upravnog odbora Srpske asocijacije menadžera (SAM) i član upravnog odbora u Nacionalnoj alijansi za lokalni ekonomski razvoj (NALED).

]]>
Wed, 13 Jun 2018 10:29:00 +0100 Novosti http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27807/stanka-pejanovic-postala-je-clanica-upravnog-odbora-gorenje.html
Posebna ponuda za članove SAMa u studiu Body&Mind – Stott pilates trenizni http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27800/posebna-ponuda-za-clanove-sama-u-studiu-bodymind--stott-pilates-trenizni.html Studio Body&Mind obezbedio je za sve članove SAM-a 20% popusta za Stott pilates treninge. Dodatni benefit: za sve klijente BODY&MIND studia obezbeđen je popust u radnjama S&L Jokić Jewelery&Watches ]]> U ponudi su:

- STOTT Pilates trening na reformeru - sertifikovan program koji se izvodi na reformeru u režimu od 1 do 4 osobe i uz pratnju sertifikovanog instruktora predstavlja jedan od najefikasnijih trening programa danas

- Total Barre pilates uz baletsku šipku _ grupni trening (8 do 10 osoba)_ program koji integriše elemente pilatesa, plesa, kardio treninga i treninga snage

- Hatha Yoga - po dogovoru

- usluge nutricioniste i fitoterapeuta: Verica Todorović

Sa privatnim, polu-privatnim i treninzima u malim grupama  u specijalizovanom  okruženju, Body&Mind edukovani instruktori kreiraju  trening programe u skladu sa Vašim individualnim životnim potrebama.

Dodatni benefit: za sve klijente Body&Mind studia obezbeđen popust u radnjama S&L JOKIĆ JEWELERY&WATCHES.

Ponuda važi do 31.12.2018.

Body&Mind studio primenjuje Stott Pilates® metodu vežbanja -  najcenjeniju internacionalnu školu pilatesa koja je izgrađena na principima klasičnog učenja i nadograđena saznanjima iz teorije treninga i kineziterapije. Dodatne informacije možete pronaći OVDE.

STOTT PILATES® je namenjen svima:

- muškarcima i ženama nezavisno od uzrasta i fizičke spremnosti;

- rekreativcima koji žele da poboljšaju vitalnost kičme i opštu pokretljivost  tela;

- sportistima  kao prevencija sportskih povreda i poboljšanja sportske igre;

- trudnicama za unapređenje psiho fizičkog stanja za i posle trudnoće.

]]>
Wed, 6 Jun 2018 10:17:00 +0100 Novosti http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27800/posebna-ponuda-za-clanove-sama-u-studiu-bodymind--stott-pilates-trenizni.html
Privreda i javna uprava na istom zadatku: Godina borbe protiv sive ekonomije http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27795/privreda-i-javna-uprava-na-istom-zadatku-godina-borbe-protiv-sive-ekonomije.html Color Media Communications u saradnji sa kompanijom Samsung 8. juna 2018. godine organizuje konferenciju posvećenu borbi protiv sive ekonomije u Srbiji ]]> Nacionalna konferencija o sivoj ekonomiji ima za cilj da okupi vodeće naučnike, državne zvaničnike, predstavnike nevladinih organizaija i korporacija da podele svoja iskustva, znanja i rezultate istraživanja o svim aspektima sive ekonomije. Takođe predstavlja interdisciplinarni forum za istraživače, praktičare i edukatore da predstave i razmotre najnovija istraživanja, trendove i problem, praktične izazove sa kojima se susreću i usvojena rešenja u oblasti sive ekonomije.

Lokacija: 8. jun 2018. Hotel Hilton, Beograd

Program mozete pogledati na linku:

Ukoliko ste zainteresovani da prisustvujete dogadjaju, molimo vas, da svoj dolazak potvrdite na mail: jelena.jahura@color.rs

Kotizacija je besplatna.

]]>
Tue, 5 Jun 2018 09:10:00 +0100 Novosti http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27795/privreda-i-javna-uprava-na-istom-zadatku-godina-borbe-protiv-sive-ekonomije.html
Konferencija “Ravnopravno u lancu vrednosti” http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27791/konferencija-ravnopravno-u-lancu-vrednosti-.html Konferencija i B2B “Ravnopravno u lancu vrednosti” održaće se u utorak,05.06. od 10.00 do 12.00 časova u Skupštini grada Beograda ]]> Učesnici konferencije biće: preduzetnice, predstavnici medija, javnog sektora, predstavnici kompanija, članice AmCham, FiC, PKS, međunarodnih organizacija i donatora, predstavnici NVO-a, Etno mreža.

Prijavu učešća pošaljite na mejl: marketing@poslovnezene.org.rs najkasnije do petka, 01.06.2018. kako bi lista učesnica bila dostavljena protokolu Skupštine grada Beograda.

U okviru konferencije biće održani B2B susreti i predstavljanje članica UPŽ Srbije putem izložbe i zajedničke video prezentacije.

Konferencija se organizuje u okviru projekta koji UPŽ realizuje sa Koordinacionim telom za rodnu ravnopravnost na čelu sa prof. dr Zoranom Mihajlović, potpredsednicom Vlade i predsednicom Koordinacionog tela za RR. Projekat treba da motiviše velike kompanije da uključuju preduzetnice i ženske firme u lanac vrednosti u sklopu društveno odgovorne strategije. Na ovaj način bi se omogućilo da male ženske firme izađu iz „začaranog kruga“ i iskoriste po prvi put pruženu šansu da pokažu svoje kapacitete. 

Agendu možete preuzeti OVDE. 

 

 

 

]]>
Fri, 1 Jun 2018 12:10:00 +0100 Novosti http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27791/konferencija-ravnopravno-u-lancu-vrednosti-.html
Specijalni popust za članove SAM-a u radnjama modne kuće "Luna " http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27786/specijalni-popust-za-clanove-sam-a-u-radnjama-modne-kuce-luna-.html Modna kuća LUNA nastavlja saradnju sa Srpskom asocijacijom menadžera u akciji “#DamaSAM”. Do kraja juna u svim LUNA CONCEPT STORE radnjama uz SAM člansku kartu omogućeno je 10% popusta na sve modele iz nove kolekcije ]]> Već više od četvrt veka modna kuća LUNA važi za lidera u tekstilnoj industriji Srbije i regiona sa razvijenim i stabilnim poslovnim sistemom, tehnološki opremljenim proizvodnim pogonom površine 3000m2 i lancem sopstvenih radnji i franšizom. Mnogobrojne nagrade i priznanja govore o velikoj posvećenosti kupcima i razvoju brenda, ali i o odnosu kompanije prema  zaposlenima,  zasnovanom na dubokom poverenju i društveno odgovornom poslovanju.

Prepoznata kao autentičan srpski brend, modna kuća LUNA okrenuta je dinamičnoj ženi, svesnoj sebe, svog posla i mesta na kome se nalazi, ali i onoj koja u svakom trenutku želi da izgleda posebno, ženstveno i oseća se dobro u svojoj koži.

LUNA vizija je da prva pomisao svake uspešne poslovne žene na kvalitetnu i udobnu garderobu bude pomisao na - LUNU!

]]>
Tue, 29 May 2018 10:38:00 +0100 Novosti http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27786/specijalni-popust-za-clanove-sam-a-u-radnjama-modne-kuce-luna-.html
IOANNA MediGroup - Specijalni popust za članove SAM-a http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27780/ioanna-medigroup---specijalni-popust-za-clanove-sam-a.html IOANNA MediGroup specijalna bolnica za dermatovenerologiju obezbedila je članovima SAM-a popust od 10% na sve usluge ]]> IOANNA MediGroup specijalna bolnica za dermatovenerologiju deo je mreže regionalnog medicinskog sistema MediGroup. Tim sastavljen od lekara specijalista, na čelu sa medicinskim direktorom prof. dr Ioannom Batisalou. Moto bolnice IOANNA MediGroup je da je zadovoljan pacijent samo zdrav i srećan pacijent, dakle onaj, koji na vreme počinje da se stara o sopstvenom zdravlju, i dobrobiti bližnjih. 

"Anti-aging medicina, čiji smo glasnogovornici i zagovornici, podrazumeva preventivu, odnosno medicinu dugovečnosti. Naši pacijenti konsulutuju IOANNA MediGroup stručni lekarski tim da bismo na vreme učinili najviše kako do oboljenja ne bi došlo, personalizacijom programa načina i stila života, uz aktivno učešće pacijenta u anti-aging programu", kažu iz IOANNA MediGroup specijalne bolnice.

]]>
Fri, 25 May 2018 11:18:00 +0100 Novosti http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27780/ioanna-medigroup---specijalni-popust-za-clanove-sam-a.html
Fondacija Dobar Glas Vas poziva na Gala Koncert - 27.05.2018.godine, 20h, Kolarac http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27772/fondacija-dobar-glas-vas-poziva-na-gala-koncert---27052018godine-20h-kolarac.html U cilju promovisanja mladih talenata, klasične muzike i filantropije, Fondacija Dobar Glas organizuje Gala koncert u nedelju, 27. maja 2018. od 20 časova u Kolarcu ]]> Počasni gosti su Roman Simović, koncertmajstor Londonskog Simfonijskog Orkestra, kao i naš istaknuti violončelista i umetnički direktor Škole za muzičke talente Ćuprija, Dragan Đorđević uz Kamerni orkestar Škole za muzičke talente iz Ćuprije. Program Koncerta možete pogledati na ovom linku.

Pozivamo sve članove SAM-a da kupovinom karata i prisustvovanjem na ovom koncertu podrže mlade muzičke talente.

Redovne karte su u prodaji na biletarnici Kolarca, u iznosu od 300, 500 i 1,000 dinara.

Ukoliko ste zainteresovani da kao donatori podržite ovaj koncert, pozivamo vas da kupite VIP sponzorske karte. Cena ovih karata je EUR 50 (za količinu do 5 karata) i EUR 35 (za količinu preko 5 karata). Karte su dostupne preko Fondacije Dobar Glas, uz ugovor o donaciji novčanih sredstava. Kontakt: Marija Petrović, Fondacija Dobar Glas marija.petrovic@fmk.edu.rs

Sakupljena sredstva će biti iskorišćena za pomoć Školi za talente Ćuprija kao i za pomoć individualnim umetnicima.

Fondacija Dobar glas postoji od2009. godine sa ciljem da pomaže mladim talentovanim klasičnim muzičarima i drugim umetnicima, iz manje razvijenih delova Srbije, da napreduju u svojim karijerama, kako kod nas, tako i u inostranstvu. Među osnivačima Fondacije su i naši članovi: Miša Lukić, Zoran Naumović, Dejan Tešić, Aleksandar Bakoč, Boris Vujičić.

]]>
Mon, 21 May 2018 14:08:00 +0100 Novosti http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27772/fondacija-dobar-glas-vas-poziva-na-gala-koncert---27052018godine-20h-kolarac.html
VIP Physical ambulanta za rehabilitaciju - Specijalni popust za članove SAM-a http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27763/vip-physical-ambulanta-za-rehabilitaciju---specijalni-popust-za-clanove-sam-a.html VIP Physical ambulanta za rehabilitaciju obezbedila je članovima SAM-a specijalne popuste i do 40% ]]> Za članove SAM kreirani su paketi zavisno od potreba i želje za vrstom treninga (individualni ili poluindividualni trening) kao i sa popustom u odnosu na redovan cenovnik. Pakete možete pogledati OVDE.

Pored ovih kreiranih paketa, gde je iskazan popust i do 40%, članovima SAM-a obezbeđen je i popust od 20% na usluge masaže i 10% na usluge fizikalne terapije. 

VIP Physical ambulanta za rehabilitaciju  ima Ugovore o saradnji sa svim osiguravajućim kompanijama, pa se njihove usluge mogu koristiti i putem polise dobrovoljnog-zdravstvenog osiguranja.

]]>
Fri, 18 May 2018 15:05:00 +0100 Novosti http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27763/vip-physical-ambulanta-za-rehabilitaciju---specijalni-popust-za-clanove-sam-a.html
Poslovni forum ''France-Balkans 2018" http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27761/poslovni-forum-france-balkans-2018.html Francuska državna agencija za promociju izvoza Business France u saradnji sa Francusko-srpskom privrednom komorom, Ambasadom Francuske u Srbiji i Savezom spoljnotrgovinskih savetnika Francuske organizuje poslovni forum "France-Balkans 2018" od 30.05. do 01.06.2018.godine u hotelu Metropol u Beogradu ]]> Forum je namenjen svim kompanijama iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Albanije, Hrvatske, Kipra, Grče, Kosova, Makedonije (SRM), Moldavije, Crne Gore, Rumunije i Francuske koje posluju u sektorima agroindustrije, energetike, infrastruktura, IT ali i ostalih.

Kompanije će putem platforme moći da izaberu svoje BtoB sastanke sa francuskim kompanijama, ali i sa kompanijama iz drugih zemalja.

Učešće je besplatno.

Ovaj poslovni Forum je mogućnost za lokalne kompanije da se sretnu sa potencijalnim partnerima iz Francuske i 12 zemalja regiona, tokom 2 dana sastanaka B2B i sektorskih panela.

Sve ostale informacije možete pronaći na sajtu Francusko-srpske privredne komore

Za učešće, registrujte se na platformi « OVDE ».

]]>
Tue, 15 May 2018 13:02:00 +0100 Novosti http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27761/poslovni-forum-france-balkans-2018.html
Marriott Select Brands Awards – priznanja najboljima među najboljima! http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27751/marriott-select-brands-awards--priznanja-najboljima-medju-najboljima.html Jednom godišnje, kopanija Marriott dodeljuje nagrade za najbolje članove tima. ]]> Ovim nagradama Marriott International dodeljuje javna priznanja kako najboljim članovima tima, najjačim menadžerima ali i hotelima sa najboljim rezultatima u poslovanju.

Nagrade se baziraju na finansijskom performansu, zadovoljstvu gostiju, kvalitetu usluge a same nominacije se dobijaju od strane generalnih menadžera, predstavnika kompanija i drugih članova Marriotta koji posluju u okviru samog Brenda. Tokom aprila meseca beogradski hotel dobio je niz nagrada:

  • Operations  Manager of the year
  • Delivering the Guest Experience (EDGE) Award Back of the House Manager Selected Brands Europe 2017
  • Delivering the Guest Experience (EDGE) Award Back of the House Manager Selected Brand Global 2017
  • The Europe winner for Select - International Brands for the ACE Executive Chef (Award of Culinary Excellence) Award.

Sama dodela nagrada biće upriličena u Washingtonu, u septembru. 

Pored dobijenih nagrada hotel je rangiran: 

“Platinum Circle Award 2017”  - for being Top 5 ranked Courtyard worldwide in hotel overall performance

“Elite Appreciation 2017”- for being Top 4 Courtyard hotels worldwide, recognized by Marriott Reward members

Courtyard Belgrade City Center Hotel je novootvoreni hotel u samom srcu Beograda.

 

]]>
Thu, 3 May 2018 16:20:00 +0100 Novosti http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27751/marriott-select-brands-awards--priznanja-najboljima-medju-najboljima.html
Super kartica - poziv na CRM pitch http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27746/super-kartica---poziv-na-crm-pitch.html Pozivaju se analitičari i kreativci na Super konkurs, koji je objavila Super kartica! ]]> Super Kartica zadatak

            1.         Analiza podataka i kreiranje insight-a

            2.         Predlozi za kreativnu upotrebu podataka (direktni marketing, CRM aktivnosti, itd.)

 

            Učešće na konkursu predviđa mogućnost da se prijavite za jednu ili dve od navedenih oblasti. Pobednici

konkursa postaće saradnici i partneri Super Kartice.

Ko ima pravo učešća?

            Medijske i marketinške agencije / IT kompanije / akreditovani fatkulteti i visokoškolske ustanove / grupe i pojedinci koji se bave:

                        •          Data analitikom (data science)

                        •          Statistikom/Matematikom

                        •          Marketing istraživanjima

                        •          Marketing kampanjama

Mehanizam konkursa

            Konkurs se sastoji iz tri faze:

  1. Prijava

            U roku od petnaest dana od objave konkursa, zainteresovani podnose sledeću dokumentaciju:

                        •          osnovne podatke,

                        •          CV članova tima

                        •          i portfolio radova (uključujući i CRM, ukoliko postoji).

  1. Kreiranje užeg izbora kandidata

            Stručna komisija će izvršiti selekciju kandidata na osnovu primljene dokumentacije. Svi kandidati koji uđu u uži izbor potpisaće Ugovor o poverljivosti.

  1. Zadatak

            Nakon potpisivanja Ugovora o poverljivosti, SK će izabranim kandidatima predstaviti bazu i konkretne zadatke.  Moguće je izabrati  jedan, ili više zadataka. Kandidati dobijaju i relevantan deo depersonalizovane baze, uz koju bi realizovali svoje ideje ili izvršili konkretne zadatke za koje su se odlučili.

  1. Nagrada

Pobednici će osvojiti dvogodišnje partnerstvo sa Super Karticom i ukupan nagradni fond od 75.000 EUR

            Kriterijumi odabira za analitička i kreativna rešenja biće inovativnost, jednostavnost, izvodljivost  i održivost.

 

______________________________

 

            Stručna komisija Super Kartice će pregledati podnete radove i na osnovu definisanih kriterijuma odlučiti ko će biti naši data partneri za 2018/19 godinu.

            Sva dodatna pitanja možete uputiti na mejl superkonkurs@superkartica.rs i odgovore ćete dobiti u roku od 24 sata.

 

]]>
Mon, 30 Apr 2018 14:20:00 +0100 Novosti http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27746/super-kartica---poziv-na-crm-pitch.html
Specijalni popust za članove SAM-a u CREDO restoranu i baru - Courtyard Belgrade City Center hotel http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27740/specijalni-popust-za-clanove-sam-a-u-credo-restoranu-i-baru---courtyard-belgrade-city-center-hotel.html Članovi SAM-a, uz svoju člansku kartu, ostvaruju popust od 20% na ponudu CREDO restorana i bara u Courtyard Belgrade City Center hotelu ]]> Hotel Courtyard Belgrade City Center nalazi se u samom centru grada, sa  pogledom na Trg Republike. Na prvom spratu hotela, nalazi se restoran Credo – proglašen za top 12 restorana u gradu. Uživajte u jedinstvenoj ponudi šefa kuhinje Nenada Jovanovića i njegovog tima.

 Popust za članove SAM-a važi do 31.12.2018. godine. Popust ne važi na ponude koje su već na akciji.

]]>
Mon, 23 Apr 2018 13:14:00 +0100 Novosti http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27740/specijalni-popust-za-clanove-sam-a-u-credo-restoranu-i-baru---courtyard-belgrade-city-center-hotel.html
Specijalni popust za članove SAM-a - domaći brend Roberto Baressi http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27732/specijalni-popust-za-clanove-sam-a---domaci-brend-roberto-baressi-.html Domaći brend Roberto Baressi specijalizovan za izradu za izradu košulja pripremio je popust od 10% za sve članove SAM-a ]]> Robero Baressi košulje i haljine - podelje su na dve linije - business i casual.

Za njihovu izradu, korišćen je pamuk italijanskih proizvođača – Cotonificio Albini, Tessitura Monti, Thomas Mason. 

"Naše košulje sami proizvodimo, tako da kontrolišemo proizvodni postupak i kvalitet od početka do kraja. Svi materijali koje koristimo su prirodni – pamuk, lan i svila", rekli su u Robero Baressi-ju.

Članovima SAM-a obezbedili su 10% popusta na celokupan asortiman (osim na robu koja je već snižena). Dovoljno je pokazati SAM identifikacionu karticu na uvid.

Roberto Baressi je domaći brend specijalizovan za izradu košulja – muških i ženskih.  Imaju dugogodišnje iskustvo u struci, a godinama su šili uslužno košulje za italijanske brendove kao što su – Guess by Marciano, Roberta Scarpa, Cavalli isl. Prizvodi su dostupni on line i u Beogradu na 4 prodajna mesta – u Belvillu, na Vračaru u TC Stadion i u Makedonskoj 30 – EU Centar.

Katalog možete preuzeti OVDE.

Popust važi do 1. januara 2019. godine.

]]>
Fri, 13 Apr 2018 15:11:00 +0100 Novosti http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27732/specijalni-popust-za-clanove-sam-a---domaci-brend-roberto-baressi-.html
Specijalni popust za članove SAM-a od Inlingua GALINDO međunarodnog jezičkog centra http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27710/specijalni-popust-za-clanove-sam-a-od-inlingua-galindo-medjunarodnog-jezickog-centra-.html Inlingua GALINDO međunarodni jezički centar pripremio je za članove SAM-a 10% popusta na sve kurseve za odrasle (kursevi engleskog, nemačkog i italijanskog jezika A1 - C2 nivo), poslovne i specijalizovane kurseve engleskog. ]]> Inlingua-švajcarska škola sa preko 300 centara u zapadnoj Evropi, sa 50 godina iskustva u obuci poslovnih ljudi i GALINDO, prva privatna škola za decu u Beogradu, osnovana 1990. sa sedištem u Sava centru, sa, u proseku, 1200 polaznika godišnje, su do ove godine uspešno obučile više od 25000 polaznika. Godinama so Partner no.1 Britanskog Saveta u pripremi polaznika za Kembridž ispite (FCE, CAE, CPE, IELTS).

Informacije o kursevima za odrasle možete pronaći OVDE.

Ilingua škola pored kurseva za odrasle, za sve članove SAM-a pripremila je i popust od 10% za kurseve za decu i uže članove porodice. Više informacija možete pronaći OVDE.

Ponuda važi do 31.10.2018. godine.

]]>
Tue, 27 Mar 2018 15:59:00 +0100 Novosti http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27710/specijalni-popust-za-clanove-sam-a-od-inlingua-galindo-medjunarodnog-jezickog-centra-.html
NLB Galerija vas poziva na izložbu Figurae Feminae http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27697/nlb-galerija-vas-poziva-na-izlozbu-figurae-feminae-.html Svečano otvaranje izložbe "Figurae Feminae" u NLB Galeriji održaće se 27. mart u 19.00h. ]]> U saradnji sa programskim partnerom NLB Galerije, Kućom umetnika Pigmalion, izložbom Katarine Nedeljković započinje serija od 5 izložbi mladih srpskih slikarki koje će, pod zajedničkim nazivom Figurae Feminae, tokom 2018. godine biti organizovane u NLB Galeriji.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte: kabinet@nlb.rs; +381 (11) 2225119

NLB galerija nalazi se na adresi: Bulevar Mihajla Pupina 165V, Novi Beograd

]]>
Mon, 19 Mar 2018 11:53:00 +0100 Novosti http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27697/nlb-galerija-vas-poziva-na-izlozbu-figurae-feminae-.html
Kompanija GGE d.o.o. je postala Resalta d.o.o. http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27695/kompanija-gge-doo-je-postala-resalta-doo.html Posvećena povećanju energetske efikasnosti širom regiona, kompanija GGE je vaš dugogodišnji partner za energetsku efikasnost. ]]> Od početka poslovanja, sproveli smo veliki broj projekata sa klijentima iz javnog, industrijskog i komercijalnog sektora i sarađivali sa visoko cenjenim finansijskim i državnim institucijama, nevladinim i drugim organizacijama zainteresovanim za promovisanje energetske efikasnosti u našim zemljama.

Naša misija je razvoj obnovljivih izvora energije i poboljšanja energetske efikasnosti u regionu. Ova misija se nastavlja, uz jednu promenu: kompanija GGE odlučila je da izvrši rebrendiranje kako bi bolje ukazala na svoj rast i ambicije, kao i na svoju poziciju na energetskom tržištu Jugoistočne Evrope.

Naziv GGE prvobitno je označavao tri osnivačke kompanije: Gorenje, Geoplin i Energetika Ljubljana. Akcionarska struktura se promenila i kompanija se, zajedno sa svojim brendom, razvila izuzetno velikom brzinom.

Naše novo ime je Resalta.

Resalta se odnosi na visoke rezultate kojima smo uvek težili u poslovanju sa partnerima i postizali u svemu što radimo. Novi logo i identitet brenda ukazuju na našu posvećenost održivosti i služiće da nas pokreće napred pomažući nam da izgradimo prepoznatljiv, snažan i pouzdan imidž.

Pozivamo vas i da nas potražite na internetu na www.resalta.com, kao i na mreži LinkedIn pod Resalta.

]]>
Wed, 14 Mar 2018 13:08:00 +0100 Novosti http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27695/kompanija-gge-doo-je-postala-resalta-doo.html
Usluga transfera- Mercedes S klasa http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27689/usluga-transfera--mercedes-s-klasa-.html Bilo da Vam je potrebno vozilo za aerodromski transfer, sastanak ili poslovni put, kompanija Sigma Elite Rentals članovima SAM-a obezbedila je 10% popusta na cene rentiranja S klase 350 D, sa uslugom vozača. ]]> Sigma Elite Rentals kompanija poseduje flotu najluksuznijih Mercedesovih vozila sa iskusnim vozačima, rečnu jahtu kao i privatni jet.

Kompanije mogu iskoristiti diskretnu, pouzdanu, tačnu i profesionalnu uslugu vozača sa odličnim poznavanjem, kako engleskog jezika tako i neophodnog protokola.

Uz Sigmu možete biti sigurni da ćete imati najbolju uslugu kada je potrebno organizovati službene posete ili siguran prevoz na Vama važnu destinaciju. Cenovnik možete pronaći OVDE.

Cenovnik i uslove za rečnu jahtu možete pronaći OVDE.

Više informacija o uslugama možete pronaći OVDE.

 

]]>
Mon, 12 Mar 2018 09:58:00 +0100 Novosti http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27689/usluga-transfera--mercedes-s-klasa-.html
CANALI MADE TO MEASURE U MARTU http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27666/canali-made-to-measure-u-martu.html Obaveštavamo vas da se u martu ponovo održava Canali Made to Measure servis ]]> Naručite unikatna, posebno krojena i šivena odela i košulje od najfinijih materijala, i doživite jedinstveno Canali iskustvo uz savršen spoj elegancije i kvaliteta.

Ukoliko ste zainteresovani za vrhunski kvalitet, renomirani status i čuvenu italijansku tradiciju, pridružite se od 19. do 21. marta na Canali Su Misura (Made to Measure) event-u u Movem Fashion Multibrand radnji.

Za više informacija o servisu ili ako želite da rezervišete konsultaciju sa profesionalnim krojačima, kontaktirate na brojeve +381 11 311 0604 i +381 60 8121 062.

]]>
Wed, 28 Feb 2018 12:21:00 +0100 Novosti http://sam.org.rs/aktuelno/novosti/27666/canali-made-to-measure-u-martu.html