Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktuelno  ::  Novosti  ::  Sarajevo Business Forum – specijalna kotizacija za SAM

Novosti

12. 03. 2019.

Sarajevo Business Forum – specijalna kotizacija za SAM

10. jubilarni Sarajevo Business Forum (SBF) 2019. održaće se u Sarajevu, glavnom gradu Bosne i Hercegovine od 17. do 19. aprila. Za sve članove SAM-a, omogućena je specijalna cena za kotizaciju.

Vodeću poslovno-investicijsku konferenciju u Jugoistočnoj Evropi organizuje Bosna Bank

International (BBI) u saradnji sa svojim dioničarima - Islamskom razvojnom bankom (IsDB), Dubai islamskom bankom, Abu Dhabi islamskom bankom i drugim međunarodnim partnerima.

Pokrovitelj Sarajevo Business Foruma je Predsjedništvo Bosne i Hercegovine.

Sarajevo Business Forum, od 2010. godine, povezuje međunarodne institucionalne i private investitore i kompanije sa poslovnim ljudima i vlasnicima projekata iz Bosne i Hercegovine, Albanije, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Srbije.

SBF predstavlja platformu za umrežavanje i istraživanje poslovnih i investicijskih prilika u Jugoistočnoj Evropi, sa jedinstvenim ciljem ekonomskog razvoja regije.

Ovogodišnji, 10. Sarajevo Business Forum obogaćen je novim sadržajima i mogućnostima promocije i učešća, kao što su ciljane prezentacije domaćih i regionalnih kompanija investitorima iz celog sveta, tematski okrugli stolovi i panel-diskusije, te mogućnost zakupa izložbenih štandova za promociju proizvoda i usluga sa prostorom za održavanje B2B (poslovnih) sastanaka.

SBF 2019 će predstaviti projekte i poslovne mogućnosti iz oblasti nekretnina, turizma, IT-a,digitalne ekonomije, obrazovanja, sporta, kulture, poljoprivrede, energetike, finansija, infrastrukture, građevinarstva, usluga, metalne, drvne i drugih industrija.

      Otvorene prijave za "Sarajevo Business Bridge Awards 2019“

Otvorena on-line registracija za učesnike desetog Sarajevo Business Foruma