Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktuelno  ::  Novosti  ::  Agencija M2Communications u finalu jednog od najvećih svetskih event & live communications festivala - BEA World 2018

Novosti

23. 10. 2018.

Agencija M2Communications u finalu jednog od najvećih svetskih event & live communications festivala - BEA World 2018

Beogradska agencija M2Communications jedina je agencija iz regiona koja se ove godine našla u finalu prestižnog festivala najboljih događaja i live komunikacije u svetskoj konkurenciji – Best Event Awards 2018.

Konceptualni projekat „eXpedicija na Mars“, kreiran povodom predstavljanja najnovijeg X3 modela, za klijenta Delta Motors, našao se u užem izboru u kategoriji „Makro B2C < 500K“, među odabranim projektima iz čak 26 zemalja sveta. Odluku kojoj agenciji će pripasti čuveni „slon“ i priznanje za izvrsnost u event industriji doneće uvaženi žiri na izboru koji počinje 22. novembra u gradu Koimbra, u Portugaliji.

BEA World Festival je inicijativa koja već trinaestu godinu za redom prepoznaje i nagrađuje projekte koji se izdvajaju po kreativnosti, inovativnom pristupu, strateškom razmišljanju i uticaju, a ove godine zabeleženo je obaranje čak tri rekorda i to po broju prijava (303), broju agencija u takmičenju (122) i broju zemalja učesnica (28).

Izvor: https://www.beaworldfestival.com/shortlist-2018/