Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktuelno  ::  Novosti  ::  Nagrada „Brand Experience Agency of the Year“ za M2Communications!

Novosti

25. 06. 2018.

Nagrada „Brand Experience Agency of the Year“ za M2Communications!

Portal „Luxury Travel Guide“ dodelio je agenciji M2Communications, prestižnu nagradu za „Brand Experience Agency of the Year“ za 2018. godinu.

M2Communications prepoznata je kao vodeća kreativna agencija na polju organizacije događaja i upravljanja brendovima u Centralnoj i Istočnoj Evropi, koja na jednom mestu okuplja vrhunske profesionalce i kreativce u ovim oblastima.

Luxury Travel Guide dalje navodi da M2Communications zastupa inostrane brendove  širokog spektra kao što su: BMW, FCA Group, Rolex, Hugo Boss, Porto Montenegro, Mercedes-Benz, Asus i Microsoft, ali i mnogi drugi renomirani brendovi.

Koristeći inovativne metode na polju marketinga, ali i holistički pristup komunikacije prilagođen individualnim potrebama klijenata, agencija dolazi do autentičnih rešenja, pružajući vrhunska idejna rešenja i besprekornu organizaciju.

Upravo je taj stepen kreativnosti ono što M2Communications izdvaja od ostalih i što joj je dalo lični, prepoznatljiv pečat i jedinstven portfolio, u uspešnoj organizaciji događaja i kampanja.

Umetnički senzibilitet, težnja ka konstantnom pomeranju granica i vrhunski kreativni pristup predstavljaju ključ uspeha agencije M2Communications i odlučujuće faktore da se ove godine baš njoj dodeli nagrada.

Sve čestitke MIRU ANTIĆU i MILENI BANOVIĆ, članovima SAMa kao i njihovom timu na ovoj prestižnoj nagradi!!