Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktuelno  ::  Novosti  ::  Konferencija “Ravnopravno u lancu vrednosti”

Novosti

01. 06. 2018.

Konferencija “Ravnopravno u lancu vrednosti”

Konferencija i B2B “Ravnopravno u lancu vrednosti” održaće se u utorak,05.06. od 10.00 do 12.00 časova u Skupštini grada Beograda

Učesnici konferencije biće: preduzetnice, predstavnici medija, javnog sektora, predstavnici kompanija, članice AmCham, FiC, PKS, međunarodnih organizacija i donatora, predstavnici NVO-a, Etno mreža.

Prijavu učešća pošaljite na mejl: marketing@poslovnezene.org.rs najkasnije do petka, 01.06.2018. kako bi lista učesnica bila dostavljena protokolu Skupštine grada Beograda.

U okviru konferencije biće održani B2B susreti i predstavljanje članica UPŽ Srbije putem izložbe i zajedničke video prezentacije.

Konferencija se organizuje u okviru projekta koji UPŽ realizuje sa Koordinacionim telom za rodnu ravnopravnost na čelu sa prof. dr Zoranom Mihajlović, potpredsednicom Vlade i predsednicom Koordinacionog tela za RR. Projekat treba da motiviše velike kompanije da uključuju preduzetnice i ženske firme u lanac vrednosti u sklopu društveno odgovorne strategije. Na ovaj način bi se omogućilo da male ženske firme izađu iz „začaranog kruga“ i iskoriste po prvi put pruženu šansu da pokažu svoje kapacitete. 

Agendu možete preuzeti OVDE.